Ministerul Turismului a retras licența Agenției de turism Funtrip.World.

licentaagentieturismReprezentanții Direcției Generale Autorizare și Control Turism din cadrul Ministerului Turismului au efectuat în data de 1 februarie 2017 un control la sediul Agenției de turism Funtrip.World, în strada Maiorului, nr.16, sector 2, București.

La controlul efectuat, s-a constatat ca agenţia de turism nu mai funcţionează la sediul pentru care s-a emis licenţa de turism, drept urmare a fost întocmită Nota de constatare nr.1565/01.02.2017.

După 15 zile de la data primirii notificării prin scrisoare recomandată, licența de turism se retrage din oficiu. Notificarea a fost transmisă către S.C. Funtrip S.R.L în data de 3 februarie 2017. Ministerul Turismului menționează, de asemenea, că termenul de 15 zile amintit curge de la data de livrare a poștei (ex: livrat, destinatar negăsit la adresă, refuz primire etc.), care, în acest caz a fost 6 februarie a.c.

Până în prezent au fost primite la Ministerul Turismului un număr de 31 sesizări din partea turiștilor cu privire la neprestarea serviciilor turistice de către agenție.