Ministerul Turismului a retras licența Agenției de turism Funtrip.World.

licentaagentieturismReprezentanții Direcției Generale Autorizare și Control Turism din cadrul Ministerului Turismului au efectuat în data de 1 februarie 2017 un control la sediul Agenției de turism Funtrip.World, în strada Maiorului, nr.16, sector 2, București.

La controlul efectuat, s-a constatat ca agenţia de turism nu mai funcţionează la sediul pentru care s-a emis licenţa de turism, drept urmare a fost întocmită Nota de constatare nr.1565/01.02.2017.

După 15 zile de la data primirii notificării prin scrisoare recomandată, licența de turism se retrage din oficiu. Notificarea a fost transmisă către S.C. Funtrip S.R.L în data de 3 februarie 2017. Ministerul Turismului menționează, de asemenea, că termenul de 15 zile amintit curge de la data de livrare a poștei (ex: livrat, destinatar negăsit la adresă, refuz primire etc.), care, în acest caz a fost 6 februarie a.c.

Până în prezent au fost primite la Ministerul Turismului un număr de 31 sesizări din partea turiștilor cu privire la neprestarea serviciilor turistice de către agenție.


Acest site foloseste cookie-uri. Navigand în continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Detalii Ok