Simpozion: "Turismul pe litoralul românesc în sezonul 2017"

  • Invitaţie deschisă, adresată reprezentanţilor firmelor din domeniul turismului de pe litoral.

turismlitoral2017Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa, prin Centrul Enterprise Europe Network, organizează vineri, 3 martie a.c., ora 11.00, la Sala de Conferinţe a Pavilionul Expozițional Constanța, simpozionul: "Turismul pe litoralul românesc în sezonul 2017".

Tema principală a acestui Simpozion va fi Sezonul turistic estival 2017 pe litoral - probleme de rezolvat, precum și alte subiecte de interes pentru reprezentanții din domeniul turismului.

Lucrările simpozionului vor fi deschise de domnul Mircea-Titus Dobre - Ministrul Turismului şi sunt aşteptaţi să participe: primarii localităţilor de pe litoral, reprezentanții patronatelor hoteliere, ai autorităților locale, manageri din domeniul ospitalităţii precum şi reprezentanții agenţiilor de turism care valorifică oferta litoralului românesc.

Evenimentul va avea loc cu ocazia organizării, de către CCINA Constanţa, în perioada 2 - 5 martie 2017, la Pavilionul Expozițional Mamaia, a două manifestări expoziţionale de tradiţie: “Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică Litoral 2017” şi “Târgul de Mobilă 2017 Totul pentru casă şi familie”.

Salonul de Dotări Hoteliere și Alimentație Publică 2017 și Târgul de Mobilă 2017, reunesc companii ce pot crea un sistem complet de soluții individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA. CCINA Constanța, în calitate de organizator, aduce unii dintre cei mai mari și importanți producători și importatori de produse profesionale de tip HORECA din România și, de asemenea, din alte țări, într-un mediu ideal pentru aceștia de a-și expune produsele sau de a-și prezenta serviciile. Menţionăm că aceasta este cea mai importantă manifestare expozițională de profil care se organizează, anual, în ţară, cu excepţia celei de la Romexpo Bucureşti.

Participarea firmelor la această întâlnire este gratuită, prin transmiterea confirmării la fax: 0241- 619654 sau pe e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Pentru detalii suplimentare, firmele se pot adresa la CCINA Constanţa, Direcţia Relaţia cu Membri-Cooperare Internaţională tel. 0241618475.

Sursă foto: www.olextur.ro