Ospitalitate

  1. Articole

Hoteluri

  1. Articole

Restaurante

  1. Articole

Food&Beverage

  1. Articole

Turism

  1. Articole

Companii

  1. Articole

Producatori locali

Cașcavalul de Săveni: produs cu indicație geografică protejată în UE

Cașcavalul de Săveni: produs cu indicație geografică protejată în UE

Comisia Europeană a aprobat cererea de înscriere a denumirii „Cașcaval de Săveni” din România în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP). „Cașcavalul de Săveni” este o brânză maturată produsă în regiunea Botoșani. Se caracterizează printr-o perioadă lungă de maturare (60 de...

22-04-2021

Citeste mai mult...

Cheesy Lava, blatul care revolutioneaza pizza

Cheesy Lava, blatul care revolutioneaza pizza

cheesy_lava

Noul blat de pizza Cheesy Lava, de la Pizza Hut, este un preparat cu totul special datorita celor trei feluri de branza cu care este umplut - Mozzarella, Cheddar si Regatto - acestea se revarsa ca o lava fierbinte si inunda blatul cu aromele lor.

Bucatarii Pizza Hut nu s-au oprit aici si au creat Cheesy Lava Rustica, o pizza special conceputa pentru perioada sarbatorilor, ce Ãimbina aroma carnatilor oltenesti cu cea a castravetilor in saramura, a ardeilor copti si a sosului proaspat de tomate.

pizza_hut_cheesy_extreme_6

Cei care doresc sa experimenteze blatul Cheesy Lava in combinatie cu alte ingrediente pot opta pentru Cheesy Lava Suprema, Cheesy Lava Europeana, Cheesy Lava Vegetariana sau Cheesy Lava Rodeo.

Noul blat de pizza Cheesy Lava este disponibil in toate restaurantele Pizza Hut, intr-o singura marime, recomandata pentru 2-3 persoane.

Lantul de restaurante casual Pizza Hut a intrat pe piata din Romania sub sistem de franciza, acordata in 1994 companiei SC American Restaurant System SA si opereaza in prezent prin intermediul a 13 locatii.


Editoriale