ionbalancramahamangiaContinuăm seria interviurilor cu producători locali, realizate în cadrul campaniei noastre - “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa”. Ion Bălan, proprietarul Cramei Hamangia, ne dezvăluie în cele ce urmează povestea cramei Hamangia...

Citeste mai mult ...

deliciumjamsandsyrupsPaul Căpușan, cofondatorul companiei Melfructus, care controlează brandul Delicium - Jams and Syrups, ne-a dezvăluit în cadrul campaniei noastre “2021 - Anul producătorilor locali în HoReCa” povestea Delicium - Jams and Syrups și oferta sa pentru operatorii HoReCa, precum și planurile sale de dezvoltare pentru perioada următoare.

Best Nike Sneakers | UOMO, SCARPE
Citeste mai mult ...

cascaval saveniComisia Europeană a aprobat cererea de înscriere a denumirii „Cașcaval de Săveni” din România în Registrul indicațiilor geografice protejate (IGP). „Cașcavalul de Săveni” este o brânză maturată produsă în regiunea Botoșani. Se caracterizează printr-o perioadă lungă de maturare (60 de zile), în urma căreia consistența sa devine onctuoasă și omogenă, iar culoarea mai pronunțată.

buy shoes | Off-White nike air uptempo white pack 2017 The 50 Collection Release Date - SBD
Citeste mai mult ...

bauturakombuchaVă prezentăm în cele ce urmează un nou interviu realizat de echipa Horeca România, cu sprijinul Comarket, în cadrul campaniei “2021 - Anul Producătorilor locali în HoReCa”. Cristian Cîrloganu, fondator Tonic-Blend Kombucha, ne povestește despre beneficiile acestei băuturi, despre cum i-a venit ideea să o producă în România, dar și despre colaborarea sa cu operatorii din canalul HoReCa...

Adidas footwear | Air Max
Citeste mai mult ...

produseatelierelemelinisVă prezentăm în cele ce urmează un nou interviu realizat de echipa Horeca România, cu sprijinul Comarket, în cadrul campaniei “2021 - Anul Producătorilor locali în HoReCa”.  Daciana Tarasi - Director la Atelierele Meliniș, ne povestește cum a început producția Melinișului, ce este acesta, ce sortimente se găsesc acum în portofoliu și cum pot fi valorificate ele în unitățile de tip HoReCa.

jordan Sneakers | Nike Shoes
Citeste mai mult ...

platformaproducatorilocaliGault&Millau, primul ghid gastronomic internațional prezent pe piața românească, lansează un proiect de susținere, promovare și centralizare de informații cheie pentru producătorii locali de alimente. Gradul de noutate în acest demers față de alte inițiative similare îl reprezintă metodologia de selecție organizată exclusiv pe recomandările celor mari apreciați bucătari din România.

Running Sneakers | Zapatillas Running - Ofertas para comprar online y opiniones
Citeste mai mult ...

karpatenmeat1Din dorința de a regăsi cât mai multe produse locale în unitățile de tip HoReCa de la nivel național, publicația Horeca România a lansat la începutul acestui an campania “2021 - Anul Producătorilor Locali în HoReCa”. În contextul actual, considerăm că valorificarea produselor locale în HoReCa nu mai este un simplu trend, este o necesitate...

Nike shoes | Air Jordan 11 Retro High OG 'University Blue' — Ietp
Citeste mai mult ...

producatorilocalihorecaDin dorința de a regăsi cât mai multe produse locale în unitățile de tip HoReCa de la nivel național, publicația Horeca România lansează campania “2021 - Anul Producătorilor Locali în HoReCa”. În contextul actual, considerăm că valorificarea produselor locale în HoReCa nu mai este un simplu trend, este o necesitate...

best Running shoes brand | Nike Dunk Low Coast UNCL - Grailify
Citeste mai mult ...