O cafenea din Chișinău, finalistă la premiile de design HoReCa: Restaurant & Bar Design Awards access_time_filled 9 august 2022
Locuri în programul „Şcoală Duală” la Snagov Club, Casa Vlăsia şi Lagoo Snagov access_time_filled 3 august 2022
Peste 13.000 de locații partenere active în 68 de orașe în platforma Glovo access_time_filled 2 august 2022
RESTAURANT Cum să amenajați o trattoria și care este investiția Dacă vă doriți să amenajați o trattoria, puteți crea conceptul de design urmând fidel specificul acestei locații, așa cum a fost ea la origine în țara mamă, și să o amenajați ca atare, sau puteți fi mai nonconformiști.
RESTAURANT O poveste din tot ceea ce inspiră şi oferă natura Conceptul gastronomic al restaurantului Rădăcini îmbina mâncarea din copilăria chefului Vidican, cu experienţele gastronomice acumulate de acesta în mai multe locații din România şi din străinătate, în care a lucrat de-a lungul anilor.
TOURISM Schimbarea la faţă a turismului românesc – creşterea calităţii serviciilor Între cele șase direcţii prin care trebuie să se aducă schimbarea în turismul românesc, prima semnalată de Călin Ile, președinte FIHR, este cea referitoare la obligaţia de a creşte nivelul serviciilor prestate turiştilor.
Bunătatea pizzei la îndemâna tuturor Din dorința firmei Agugiaro & Figna Molini se naște Gluten Free: un amestec special pentru pizza format din materii prime, care în mod natural nu conțin gluten și lapte. access_time_filled 15 iunie 2022
Premiu pentru Parmafood Group Distribution S.R.L. În cadrul Conferinței Internaționale a brandului TABASCO®, care a avut loc în perioada 10 – 12 Iunie, la Split, Croația, Parmafood Group Distribution S.R.L a câștigat cel mai mare premiu: Distribuitorul Anului. access_time_filled 15 iunie 2022
Crama Aliman, o investiție de peste 5 milioane de euro by Alira Grand Vins Crama Aliman a luat naștere în iulie 2019 și a fost finalizată în acest an, fiind un proiect al Alira Grand Vins, ce are o linie de procesare de ultimă generație și surse regenerabile de energie. access_time_filled 6 iunie 2022