Albert Davidoglu 26Noua platformă digitală horeca.macromex.ro, lansată de compania Macromex, aduce o creștere semnificativă a productivității pentru meniurile prestabilite și reducerea pierderilor în bucătărie, elemente care se traduc prin servicii mai ample, cu același nivel al resurselor. Soluția inovatoare reprezintă și o reacție la nivelul exploziv al cererilor online, de livrare, care se adaugă cererilor fizice, în restaurante. Astfel, scad timpii de așteptare pentru clienți, dar și presiunea pe resursele angrenate în HoReCa.

Citeste mai mult ...

 DSC7328 1Producătorul transilvănean Villa Vinèa anunță lansarea Rosé Celést Brut 2019, primul spumant rosé din portofoliul său, care vine ca un răspuns la tendințele pieței de vinuri, în care consumatorii sunt tot mai deschiși să descopere spumante rosé.

Citeste mai mult ...

Gabriel Iovu Expressoft TechnologyÎn acest an Expressoft Technology și-a adaptat strategia, axându-se pe susținerea hotelurilor, restaurantelor și magazinelor în implementarea de noi tehnologii menite să servească mai bine nevoile clienților, dar și pentru a combate efectele negative ale pandemiei asupra business-urilor. În acest sens, compania a investit peste 500.000 euro în inovație și dezvoltarea de noi soluții adaptate cerințelor în continuă schimbare ale pieței.

Citeste mai mult ...

cover young.LILIAC 2021Vinul young.LILIAC, ce face parte din portofoliul Cramei Liliac, este singurul vin care își schimbă eticheta în fiecare an. Conceptul etichetei de anul acesta, care punctează un moment aniversar, respectiv 10 ani de la lansarea vinului, este „young.LILIAC – The Transylvanian Wine of Your Age“. Prin acest concept, Crama Liliac lansează și o provocare tinerilor creativi de a-si imagina o eticheta pentru noua recoltă, pornind de la premisele brandului.

Citeste mai mult ...

Adv pizza 2Le 5 Stagioni nu este doar o linie completă dedicată universului pizzei, ci este prima linie de făinuri și amestecuri speciale, născută în Italia și studiată îndelung pentru a fi folosită de maeștri pizzari. Această gamă spune inclusiv povestea modului în care grupul din care face parte, Agugiaro & Figna Molini, își desfășoară activitățile, respectiv cu pasiune, angajament si cercetare continuă, dedicandu-se studiului și revoluționării domeniului artei albe, prin dezvoltarea de idei inovative.

Citeste mai mult ...

HygeniumCel de-al patrulea val al pandemiei de COVID stârnește sentimente contradictorii în rândul românilor. Cei mai mulți sunt optimiști, însă există o mare parte a populației se temea de apariția, în toamnă, a unor noi restricții, au arătat rezultatele unui barometru realizat de firma de consultanță Frames, la comanda Hygienium.

Citeste mai mult ...

Vizual apa care are grija de ape 2Toamna aceasta, Dorna anunță un nou angajament asumat pe termen lung, ca parte a strategiei sale de sustenabilitate – devenind apa care are grijă de ape. În acest sens, Dorna va lansa o campanie de curățare a râurilor din România, care va începe la finalul acestui an.

Citeste mai mult ...