Mercedes-Benz Citan şi Bilancia îţi pun afacerea pe roate

mercedesbenzcitanCampania “Mercedes-Benz Citan şi Bilancia - Îţi punem afacerea pe roate” se desfășoară în perioada 15 martie - 15 mai 2013 și se adresează tuturor clienţilor Bilancia din zona Bucureştiului şi împrejurimi, care vor beneficia de transportul gratuit al echipamentelor şi accesoriilor comandate. În cadrul campaniei din acest an, clienţii Bilancia vor putea intra în contact cu noul Mercedes-Benz Citan la sediul companiei din comuna Corbeanca.

Parteneriatul dintre Mercedes-Benz România şi Bilancia Exim vine în întâmpinarea nevoilor clienţilor de a primi la timp produsele comandate pentru eficientizarea activităţii acestora, prin transportul de marfă în condiţii optime şi de siguranţă.

Mercedes-Benz Citan este un autovehicul eficient pentru livrarea mărfurilor în mediul urban, cu performanțe uimitoare și un consum foarte mic, precum și pentru transportul de persoane. În ciuda dimensiunilor sale compacte, noul Citan are o capacitate cu adevărat uimitoare. Compartimentul pentru încărcătură măsoară 1.36 m, 1.75 m sau 2.13 m lungime (Citan Compact, Lung, Extra Lung). Volumele corespunzătoare sunt 2.4 m³, 3.1 m³ sau 3,8 m³. În funcţie de varianta de lungime şi greutate, sarcina utilă este de aproximativ 500 kg (Citan Compact), 650 kg (Lung) sau 800 kg (Lung îmbunătăţit, Lung Extra).