Mercedes-Benz Sprinter, soluția perfectă pentru afacerea ta

Cmercedesbenzsprinterpretonsiderat cel mai economic autovehicul comercial din clasa sa, Mercedes-Benz Sprinter vine cu un nou pachet financiar. Sprinter furgon 313 poate fi achiziţionat de la Centrele Autorizate Mercedes-Benz la doar 25 499 euro + TVA, cu 5% avans şi 3,95% dobândă pentru un an sau 6,95% dobândă pentru doi - cinci ani, prin Mercedes-Benz Financial Services. De asemenea, Sprinter şasiu 313 CDI poate fi achiziţionat la 21 999 euro + TVA. Ambele modele beneficiază de garanţia ExtendPlus, trei ani fără limită de kilometri.

Modelele Sprinter şasiu şi furgon au fost create de dezvoltatorii Mercedes-Benz pentru a veni în întâmpinarea diversităţii cerinţelor potenţialilor clienţi. Astfel, şasiul cu cadru normal sau coborât, cabina simplă sau dublă, cele şase variante de ampatament, dotările opţionale, masa maximă admisă de la 3,0 până la 5,0 t şi sarcina utilă de până la 2750 kg reprezintă varietatea de opţiuni care sunt puse la dispoziţia celor care aleg modelul Mercedes-Benz Sprinter, ca soluţia perfectă pentru afacerea lor.

Sprinter furgon stabileşte standardele pentru capacitatea de încărcare, de aceea se pretează activităţilor de transport al echipamentelor grele şi voluminoase. Datorită celor 4 lungimi ale caroseriei şi plafonului supraînălţat, Sprinter are un volum de încărcare de până la 17 m³ şi o sarcină maximă de 2710 kg.

Printre primele caracteristici care impresionează la Mercedes-Benz Sprinter iese în evidenţă flexibilitatea, datorată soluţiilor extrem de bine gândite pentru o mare varietate de domenii de activitate. În acest sens, Sprinter-ul stabileşte din nou standardele pentru clasa sa, prin detalii ce ţin de cadrul robust pentru diverse carosări, disponibilitatea opţională cu preinstalare pentru autobasculantă, locurile pentru până la şapte persoane, cabina dublă standard pentru patru uşi, suprafaţa de încărcare pentru paleţi de la 4,3 la 8,7 m² şi pneurile super-single care asigură mai mult spaţiu.

O altă trăsătură remarcabilă a modelului Sprinter este dinamica specifică autovehiculelor Mercedes-Benz. Datorită tehnologiei sale de ultimă generaţie, motoarelor performante şi designului inteligent, Sprinter impulsionează pentru afacerile diverse orice tip de activitate în care este implicat. În plus, economia reprezintă una dintre caracteristicile care stau la baza succesului modelului Sprinter, acordându-se atenţie atât aspectelor financiare, cât şi protecţiei mediului. Filtrul de particule diesel, benzile din cauciuc pentru prevenirea deteriorărilor minore şi intervalele lungi între revizii vin în întâmpinarea succesului fiecărui întreprinzător. De asemenea, pentru autovehiculele cu motor diesel CDI cu 4 cilindri şi sistem de transmisie manuală, este disponibil, ca dotare opţională, avantajosul sistem ECO start/stop.

mercedesLa lista de beneficii se adaugă siguranţa şi confortul specifice Mercedes-Benz, două motive esenţiale pentru care orice antreprenor poate alege modelul Sprinter drept partenerul de încredere pe care se poate baza în orice situaţie. Datorită multiplelor dotări de siguranţă pasivă şi activă, dar şi a habitaclului său, Mercedes-Benz Sprinter este unul dintre autovehiculele care impun standardele în ceea ce priveşte transformarea oricăror călătorii şi transporturi zilnice într-o experienţă sigură şi confortabilă.

Mai multe informaţii despre oferta Mercedes-Benz Sprinter sunt accesibile online la: www.media.daimler.com şi www.mercedes-benz.ro.