Tehnologia SubZero revoluționează piața autoutilitarelor frigorifice

Tehnologia SubZero revoluționează piața autoutilitarelor frigorifice
person Horeca
access_time_filled

tehnologiasubzero1Autoutilitarele frigorifice joacă un rol foarte important în industria alimentară. O firmă din Galați aduce pe piața din România o tehnologie folosită frecvent în SUA, care inovează izolațiile frigorifice, și anume tehnologia SubZero. Practic această tehnologie folosește spuma poliuretanică, care garantează un produs perfect izolat termic.

Agenția Economică AED SRL Galați este producător autorizat RAR pentru execuția de autoutilitare frigorifice (refrigerare, congelare, transport carne cârlige), din 1992.

„Lucrăm cu dealerii din România și furnizăm autoutilitare frigorifice. Utilizăm tehnologia SubZero și materiale de foarte bună calitate, pentru a asigura înaltă performanță. Noi suntem singurii din România care folosim tehnologia SubZero, tehnologie care folosește spuma poliuretanică, care se aplică prin spreiere, cel putin 30 mm, și care umple spațiile ambutisate din interiorul autoutilitarelor VAN (dubițe)”, declară Mario Dobre din Galați.

Acest sistem de spumă poliuretanică este conceput să prevină infiltrația de aer, umiditate și caldură, fiind cel mai eficient produs de izolare termică în piață astăzi, susține Mario Dobre. Coeficientul de transfer termic la poliuretan este de 3 ori mai bun decât la polistirenul extrudat, din care sunt făcute foarte multe autoutilitare. Nicio altă izotermare nu asigură calitățile tehnologiei SubZero de izolare, asigurând totodată și o curățare ușoară prin spălare.

Tehnologia SubZero ajută clienții HoReCa în rezolvarea problemelor referitoare la orice tip de autoutilitară, asigurând temperatură controlată, consum redus de combustibil și credibilitate crescută.

„Putem converti orice model de van (dubiță) într-un van frigorific”

Cum funcționează tehnologia SubZero la autoutiliarele van (dubițe)?

Înalta densitate a spumei poliuretanice, aplicată cel puțin 30mm, umple toate spațiile înguste, garantând un produs perfect izolat termic. După o finisare a spumei poliuretanice, se aplică un sistem contra loviturilor provocate de lădițele de transport, peste care se aplică membrana continuă, lavabila – în orice culoare -, care asigură și izolarea contra infiltrațiilor de apă.

Vechea tehnologie folosea panouri din polistiren cu fibră de sticlă, îmbinările erau făcute cu tot felul de masticuri gen silicon, prin care se infilra apa.

„Putem converti orice model de van (dubiță) într-un van frigorific. Sprijinim clienții în achiziționarea de autoutilitare și asigurăm execuția izolației în termen de 7 zile, cu garanție atât la izolație cât și la agregatul frig. La cerere montăm și alte agregate frig”, declară Mario Dobre.

Mai multe informații găsiți pe site-ul www.agentiad.ro.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302