Selgros deschide încă două pescării la magazinele din Brăila și Galați

Pentru a răspunde solicitărilor clienților, Selgros Cash&Carry România deschide și la magazinele din Brăila și Galați raioane de pescărie, începând cu data de 12 octombrie 2015.

Gastronomii din cele două orașe sunt invitați la inaugurarea oficială a raionului, miercuri, 14 octombrie, când se vor face prezentări detaliate ale sortimentației și ale serviciilor speciale asigurate. 

pescariiselgros2

În prezent, 17 magazine din rețeaua Selgros pun la dispoziție clienților o ofertă extinsă de pește viu și proaspăt tranșat, de apă dulce, de mare și oceanic. Aceasta este completată de icre vrac și specialități din pește și fructe de mare. Produsele provin din crescătorii autohtone, din pescuit în ape locale, precum și de la importatori. 

Raionul de pescărie a reprezentat o completare foarte utilă a gamei de produse pentru toți clienții profesioniști și amatori de bunătățuri. 

Despre Selgros Cash&Carry România

Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanţi operatori din comerţul românesc. Compania şi-a început activitatea pe piaţa locală în 2001, iar în prezent deţine 19 magazine în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Târgu Mureş, Oradea, Cluj, Ploieşti, Timişoara, Craiova, Bacău, Galaţi, Brăila, Arad, Suceava şi Constanţa.
Compania este parte a Transgourmet Holding AG, a doua cea mai mare reţea cash&carry şi comerţ en-gros din Europa, cu operaţiuni în Elveţia, Franţa, Germania, Polonia, România şi Rusia. Aceasta include mărcile Prodega/Growa/Howeg, Selgros Cash & Carry, Transgourmet Central and Eastern Europe, Transgoumet Elveția şi Transgourmet Franţa. În 2014, Grupul Transgourmet înregistra 22.800 de angajaţi în Europa şi venituri de circa 7,5 mld. Euro.