Vizitează cel mai mare showroom de piatră naturală din România

În showroom-ul PIATRAONLINE din Bucureşti, Aleea Teișani nr. 137a, găseşti peste 1500 de produse din piatră naturală (plăci şi mozaicuri din travertin, marmură, ardezie, pentru amenajări de interior şi exterior, dar şi lavoare pentru bucătărie sau baie şi cădițe de duş). Ai la dispoziție 1000 de metri pătraţi suprafaţă de expoziţie, 100 de spaţii concept, pe două niveluri. Showroom-ul a fost proiectat de arhitecţii de la Phenomena Laboratory, iar amenajarea sa a implicat 120 de oameni care au lucrat timp de şase luni.

showroompiatranaturala4

Ceea ce impresionează încă din primul moment în care treci pragul showroom-ului este recepţia - un spaţiu creativ, cu elemente tradiţionale. La parter, mai poţi vizita spaţii concept - o cramă, un studio foto, un magazin de modă şi o cafenea, toate cu piatră naturală în rol principal. În zona lavoarelor, poţi vedea diferitele tipuri de lavoare din piatră, în diferite stiluri şi finisaje, piese ce vor înfrumuseţa bucătăria sau baia. Mr. Wow este personajul ce reprezintă echipa PIATRAONLINE: prietenos şi pregătit să-ţi fie alături cu sfaturi şi informaţii.

showroompiatranaturala1

Zona colonială, cu canapele şi semineu, este şi un spaţiu funcţional, destinat clienţilor care aşteaptă încărcarea materialelor. Imediat lângă, găseşti labirintul - unde sunt expuse zeci de tipuri de piatră pentru placări verticale, urmat de o instalaţie spectaculoasă din coloane de bazalt, numită Zona Îngerilor.

“Un ambient trebuie gândit scenografic, ca într-o piesă de teatru. Dacă vreau un ambient cald, îl reglez din lumină. Dacă pui în operă o piatră, ai de face cu un material viu, trebuie tratat ca atare, trebuie hrănit și atunci el îți va răspunde frumos, îți va arăta cine e de fapt și de drept”, spune arhitect Eduard Baicu, de la Phenomena Laboratory.

showroompiatra

La etaj, atenţia îţi va fi atrasă în primul rând de peretele placat cu terrazzo, un material curajos, în pattern-uri fascinante. Urmează Aleea Conceptelor, zonă în care te poţi inspira din diferitele asocieri de piatra naturala expuse: marmură, travertin, ardezii sau onix. Tot la etaj, showroom-ul găzduieşte şi un loc de întâlnire - o masă creata din piatră naturală, unde clienţii pot studia planurile proiectului, alături de arhitectul sau designerul de interior cu care lucrează.

Vizita în showroom-ul PIATRAONLINE

Poţi vizita showroom-ul de luni până vineri, de la ora 9 până la ora 18, dar şi sâmbătă, când programul showroom-ului începe la ora 10 şi se încheie la ora 15. Poţi consulta harta aici.

Ar mai trebui să ştii că, o dată ajuns în showroom-ul PIATRAONLINE, vei beneficia de recomandări şi consultanţă pentru proiectul tău direct de la un specialist în piatră naturală. Mai mult, dacă ai nevoie de servicii de montaj, PIATRAONLINE îţi poate pune la dispoziţie şi o echipă de montatori cu experienţă.

showroompiatranaturala3

Rockstar Construct, compania care operează brandul PiatraOnline, are o istorie de 8 ani pe piaţa locală iar din 2014 este membră a Marble Institute of America. Pe lângă showroom-ul din Aleea Teişani, poţi achiziţiona piatră naturală pentru amenajări şi de pe site-ul PiatraOnline.