Se lansează Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private - CEPOEP

carieraevenimenteCorin Romanescu și The President lansează Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private - CEPOEP, un program educațional care și-a propus formarea tinerei generații de specialiști în organizarea evenimentelor private.

Programul educațional se derulează în perioada octombrie - decembrie 2018, la Centrul de evenimente The President și cuprinde o serie de cursuri online organizate gratuit pentru toți cei ce doresc să se specializeze în domeniul evenimentelor private și corporate. Toate cursurile online vor fi desfășurate pe site-ul www.corin-romanescu.ro și vor putea fi accesate folosind un user și o parolă pe care fiecare participant le va obține gratuit la momentul înscrierii la cursuri.

Fiecare curs va cuprinde informații practice din domeniul organizării evenimentelor.

"Sperăm ca acest program educațional să stârnească interesul tuturor celor care își doresc o carieră în domeniul organizării evenimentelor. Informațiile oferite de specialiștii noștri pe durata cursurilor vor putea fi folosite ulterior în activitatea cursanților și vor fi însoțite de exemple și teme practice pe baza cărora participanții își vor putea demonstra competențele și își vor putea crea un portofoliu. La cerere, pentru doritori, putem oferi și spațiu de internship în cadrul Centrului de Evenimente The President, astfel încât cursanții să poată pune în practică ceea ce au învățat la cursuri", a declarat Corin Romanescu, CEO Centrul de Evenimente The President și Trainer CEPOEP.

thepresident

Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private - CEPOEP face parte din proiectele inițiate și derulate de Corin Romanescu în parteneriat cu Centrul de Evenimente The President.

Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activează de 20 de ani pe piața HORECA fiind martor al principalelor tendințe ale fiecărei perioade. În ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate și private, oferind sfaturi practice și sprijin pentru sute de cupluri și zeci de companii din sectorul privat.

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.