Disaronno lansează ediția limitată "Disaronno wears Trussardi"

DisaronnoeditiespecialaDisaronno, cel mai apreciat lichior italian din lume, continuă și în 2018 seria edițiilor speciale, cu Disaronno wears Trussardi  - în care brandul este asociat cu prestigioasa casă de modă italiană Trussardi. Noua ediție specială este deja disponibilă atât în marile rețele de retail, precum și în locațiile premium Horeca.

Reunind valori comune precum tradiția, inovarea și eleganța italiană, ediția limitată poartă cu mândrie textura tipică Trussardi suprapusă formei unice a sticlei Disaronno. Imaginea de sărbători a sticlei e completată cu tușe de fuchsia, verde si albastru care încadrează faimoasa etichetă, creând astfel o ediție de colecție modernă și elegantă în același timp.

Disaronno depășește așteptările din nou și realizează această inovatoare ediție specială Disaronno wears Trussardi, rezultatul colaborării dintre Disaronno și Trussardi, binecunoscutul brand avangardist italian. Disaronno este o emblemă a stilului Italian la nivel mondial astfel încât asocierea cu Trussardi, brand promotor al inovației și descoperirii, reprezintă o fuziune naturală a ceea ce înseamnă spiritul italian. Suntem încântați să putem continua tradiția de a distribui și în România aceste ediții speciale remarcabile create cu cele mai prestigioase case de modă din Italia”, a declarat Mihai Scorțea, Marketing Manager Cristalex (foto jos), importatorul și distribuitorul oficial al Disaronno în România.

Succesul internațional al Disaronno este datorat în mare parte personalității versatile și moderne a   brandului, care reușește constant să seteze tendințe în materie de mixologie și să propună băuturi în ton cu cerințele actuale, lucru demonstrat încă o dată și cu această ediție de colecție, disponibilă pe piața din România într-un număr limitat.

Mihai Scortea Disaronno wears TrussardiNoua sticlă “Disaronno Wears Trussardi” aduce un suflu modern petrecerilor de sărbători din 2018 și este, în același timp, o băutură care să însoțească momentele relaxante alături de prieteni dar și un cadou ideal de sărbători inclusiv pentru pasionații de modă.

Pachetul special cu 2 pahare lansat pentru sărbătorile de anul acesta promovează cocktailul “Disaronno Sparkling” o asociere inedită între Disaronno și prosecco.

Evenimentul de lansare unde a putut fi savurat noul cocktail “Disaronno Sparkling” a avut loc la Enotek din Strada Maria Rosetti 49A, București, unul dintre cele mai în vogă winebaruri care deține în portofoliul său unele dintre cele mai prestigioase branduri de prosecco din lume, pe lângă portofoliul vast de vinuri.

#DisaronnoWearsTrussardi este a șasea Ediție Limitată a proiectului ICON, așa cum sunt supranumite aceste asocieri anuale ale brandului Disaronno cu o casă de modă elitistă italiană.