Compania italiană PEVA Service caută parteneri în România

Italian Trade Agency - Secția Promovare Schimburi a Ambasadei Italiei la București are plăcerea să prezinte pieței din România societatea Peva Service din Pescara, Italia, lider internațional în furnizarea de cuptoare, rotisoare și grill-uri cu combustibil solid pentru sectorul HoReCa.

Bucătăria cu grătar și gătitul cu lemne își recapătă locul potrivit în restaurantele din întreaga lume, deoarece satisfac gustul și plăcerea consumatorului, rezultatul fiind mereu expresiv și sinonim cu autenticitatea și gustul bun. Pentru a garanta aceste aspecte și pentru a obține un rezultat optim, este necesară utilizarea tehnologiilor adecvate de către companiile specializate, tehnologii care permit crearea de produse profesionale.

Acesta este cazul companiei PEVA, o companie italiană care se află pe piață cu o gamă completă de grătare și cuptoare profesionale cu cărbune, precum și cuptoare și rotisoare cu lemne. Produsele PEVA se nasc din examinarea atentă a problemelor și exigențele bucătăriilor, împreună cu dorința de a oferi soluții viabile, cu un design modern și atractiv.

pevaservice

Atenția la detalii, grosimea oțelurilor folosite și soluțiile adoptate dau produselor soliditatea și robustețea necesare pentru a rezista în timp.

Produsele PEVA sunt construite cu o atenție deosebită pentru sistemele inovatoare care asigură o gătire excelentă, preparate gustoase, dar în același timp sănătoase, evitând orice fel de poluare alimentară.

Instalarea produselor PEVA este ușoară și rapidă, deoarece acestea sosesc deja asamblate, evitând astfel costurile suplimentare de montare. În plus, nu au nevoie de întreținere tehnică, deoarece nu au părți sensibile la uzură rapidă.

Chiar și utilizarea este simplă, datorită aprinderii facilitată de prizele de aer și a posibilității de reglare a temperaturii de gătit.

Gama din lista modelelor standard este largă, variată și acoperă cele mai multe nevoi. Cu toate acestea, PEVA este capabilă să creeze modele personalizate, oferind astfel posibilitatea de a le introduce într-un context arhitectural particular și personalizat.

Filosofia PEVA este "clienții noștri cumpără un serviciu, obțin rezultate": acestea sunt caracteristicile care îl fac partenerul ideal pentru a crea soluții inovatoare și câștigătoare.

Compania italiană PEVA Service dorește să găsească un partener român care să-și desfășoare activitatea în sectorul distributiei de utilaje și accesorii HoReCa. În cazul în care sunteți interesați de o eventuală colaborare cu această companie, puteți contacta Italian Trade Agency, care vă sta la dispoziție și pentru eventuale informatii suplimentare la numărul de telefon 021-2114240 și e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Mai multe informații despre compania PEVA Service puteți găsi pe site-ul: www.peva.it