Energia electrică și gazele naturale, ingredientele „secrete” ale unui business de succes

În perioada 1 mai - 30 iunie, CEZ Vânzare, furnizorul de energie electrică și gaze naturale, susține dezvoltarea companiilor din industria ospitalității printr-o ofertă specială.

Toate societățile comerciale care activează în sectorul hotelier, cel al restaurantelor sau catering se pot bucura în această perioadă de un discount de 15% la prețul energiei electrice și al gazelor naturale. Oferta poate fi contractată accesând www.cezinfo.ro/horeca.

discounthorecaCEZ

Susținătorul campaniei CEZ Vânzare este Liviu Popescu, coproprietar al unuia dintre cele mai importante lanțuri de restaurante din România, un profesionist, fin cunoscător al tendințelor gastronomice și vinicole. Recunoscut de peste 10 ani pentru dezvoltarea celor mai prestigioase proiecte din domeniul HoReCa și cu o experienţă de peste 20 de ani în acest domeniu, Liviu Popescu consideră că „selecția furnizorilor este o etapă foarte importantă în dezvoltarea business-urilor, mai ales într-o industrie dinamică precum HoReCa.”

Unul dintre obiectivele CEZ Vânzare este acela de a se adapta nevoilor fiecărei industrii pentru a deveni astfel un partener de încredere și pe termen lung pentru clienții săi. De aceea, investește constant pentru a oferi servicii de calitate la prețuri atractive deoarece conștientizează că economiile reprezintă unul dintre ingredientele principale ale unei afaceri de succes.

Antreprenorii din industria HoReCa pot beneficia de o ofertă personalizată până pe data de 30 iunie 2019, accesând www.cezinfo.ro/horeca sau prin trimiterea unui e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.