Miza pe calitate. IgienaPHS își consolidează locul de furnizor principal de produse hoteliere pe piața națională

Având în spate peste 15 ani de experiență în comercializarea produselor hoteliere de top, brandul IgienaPHS a crescut ușor-ușor, ajungând astăzi un reper important în domeniul HoReCa.

Oamenii din spatele companiei au investit în permanență în schimbare și dezvoltare, au riscat și au câștigat prin aducerea pe piața din România a unor produse inovatoare, compatibile cu valorile marilor hoteluri.

Prin ce se diferențiază IgienaPHS de principalii săi competitori? Printr-un model de business concentrat pe produse premium la nivel internațional și furnizori de încredere precum: Valera, Tork, Taski, Diversey, Losdi, Esenia, Mediclinics, Hyprom și nu numai. De la uscătoare de păr hoteliere, minibaruri, seifuri, cosmetice hoteliere, toate produsele ce fac parte din portofoliul companiei au în spatele lor o vastă istorie, ani de cercetări și know-how. Dar, mai presus de orice, au o calitate superioară.

Uscătoarele de păr hoteliere Valera - un simbol al calității elvețiene

uscatoareparindustriahotelieraAtunci când vorbim despre uscătoare de păr hoteliere, liderul incontestabil al segmentului este, fără îndoială, Valera, specialistul elvețian care beneficiază de reputația solidă a simbolului “Swiss Made” - o garanție a calității recunoscută pe plan internațional.

Fabricate integral în Elveția încă din 1955, uscătoarele de păr Valera întrunesc cele mai înalte exigențe cu privire la siguranță, confort și estetică, impuse de către hotelurile de top din întreaga lume.

Succesul mondial a confirmat corectitudinea acestei decizii. Cele mai renumite și exclusiviste hoteluri din lume și-au dotat băile sau camerele cu acest tip de uscătoare pentru păr cu suport de fixare pe perete Valera: J.W. Marriott, Four Seasons, InterContinental, Radisson, Hilton, Hyatt, Ritz-Carlton, Peninsula, Sheraton, Swissôtel, Kempinski, renumitele Hoteluri Burj Al Arab, Taj Mahal, Palace Hotel Gstaad, Marina Bay Sands...

Minibaruri - un plus de confort în camera de hotel

Tehnologia minibarurilor a cunoscut o evoluție constantă, de la cele clasice, cu compresie, destul de zgomotoase și ineficiente energetic, până la cele de ultimă generație - minibarurile termoelectrice.

Grație sistemului electric 100% și absenței complete a agenților toxici, răcirea minibarurilor prin sistemul termoelectric Peltier poate fi asociată cu un consum redus de energie, respectând totodată mediul înconjurător. În plus, în absența pieselor în mișcare, minibarurile termoelectrice sunt complet silențioase, spre deosebire de cele cu compresie, permițând oaspeților să aibă un grad sporit de confort și o odihnă profundă. Punând accentul pe aceste detalii, turiștii vor simți că nevoia lor de odihnă este un aspect prioritar pentru managementul locației respective. Astfel, sunt evitate recenziile negative și confruntarea cu o eventuală criză de imagine, care poate duce, pe termen mediu sau lung, la afectarea profitabilității.

Minibar hotel

Seifuri hoteliere pentru securizarea bunurilor turiștilor

Dacă ar fi să facem un top al lucrurilor care contează cel mai mult într-o unitate hotelieră, pe primul loc ar fi, indubitabil, siguranța. Și aici vorbim atât despre siguranța personală a oamenilor cât și a bunurilor cu care aceștia călătoresc, precum acte, bani, laptopuri, tablete și nu numai.

Mai ales în cazul turismului de business, care ia un avânt puternic și la noi în țară, cu precădere în orașele importante, trebuie avut în vedere o rigurozitate maximă la acest capitol. De aceea, selecția seifurilor cu care sunt sau vor fi dotate camerele de hotel nu este o sarcină tocmai ușoară, mai ales că acestea trebuie să răspundă unui grad ridicat de siguranță.

Alegerea unor seifuri hoteliere de calitate intră în responsabilitatea managementului hotelului și denotă interes față de siguranța oaspeților. Acestea pot fi automate, semiautomate, cu display sau fără. Seifurile pentru camerele de hotel comercializate de către compania IgienaPHS au un design elegant, sunt spațioase (încape inclusiv un laptop de 15" sau Ipad) și sunt realizate dintr-un material tratat anti-coroziune.

seifhoteluriigienaphs

Cărucioare hoteliere - redefinirea eficienței personalului menajer

Cărucioarele hoteliere complet echipate pentru întreținerea și curățarea camerelor de hoteluri au fost create pentru a răspunde anumitor cerințe specifice unităților HoReCa, unde curățenia și întreținerea spațiilor de servire și de cazare este esențială. Cărucioarele hoteliere (housekeeping) sunt echipate cu saci pentru transportarea lenjeriei murdare, polițe pentru lenjerie curată și sertare pentru diferite accesorii sau produse de curățenie și igienă. Cărucioarele hoteliere pentru transportarea lenjeriei pot fi ușor pliate iar sacii de rufe pot fi îndepărtați separat. Mai mult decât atât, aceste cărucioare sunt modulare și pot fi compartimentate după dorința clientului, pentru a corespunde mai bine nevoilor acestuia.

caruciorhotelier

Cosmetice hoteliere - pentru răsfățul oaspeților

Consumabilele hoteliere sunt foarte importante pentru că în ele este esențial să se regăsească calitatea unor produse de top. Intrând în contact direct cu oaspeții, cosmeticele hoteliere trebuie să le lase acestora impresia că iau parte la un adevărat ritual Spa.

Prin alegerea unor produse superioare și oferirea unor servicii excelente, unitatea de cazare este pusă la adăpost de eventuale reclamații și nemulțumiri. Managementul unui hotel este dator să găsească ecuația potrivită pentru a oferi produse bune care să rezoneze cu niște costuri decente.

myspasilverDin dorința de a oferi soluții profitabile clienților din domeniul HoReCa, compania elvețiană Hyprom a realizat o gamă de produse din care fac parte dispenserele reutilizabile și rezervele pentru geluri de duș, săpunuri și șampoane, mizând pe cei 3 factori care definesc cel mai bine valorile companiei: EFICIENȚĂ + ECONOMIE + ECOLOGIE.

Una din marile probleme ale hotelierilor o reprezintă faptul că sunt nevoiți să arunce sticluțele de consumabile chiar și după o singură utilizare. Astfel, cantități considerabile de plastic și soluții de curățare sunt scoase rapid din uz, acest lucru având un dublu impact, atât asupra naturii, cât și asupra bugetului hotelului. Grație sistemului reutilizabil pus la punct de către Hyprom, hotelierii se pot bucura de o optimizare inteligentă a bugetului fără a face rabat de la calitatea cu care și-a învățat oaspeții, profitând de o economie de până la 80%. Pentru ca un management să fie considerat performant acesta trebuie să echilibreze balanța între produse premium și investiții minime.

Abordarea unei strategii de achiziții inteligente se poate face împreună cu ajutorul unui furnizor care să înțeleagă și să împărtășească viziunea și valorile hotelului respectiv.

Cu o vastă experiență, un portofoliu impresionant și oameni cu adevărat dedicați, nu este de mirare că Igiena PHS se află în topul preferințelor profesioniștilor ce activează în domeniul HoReCa, meritele fiindu-i recunoscute prin câștigarea, în 2019, a premiului BEST Online Merchant Award for the Hospitality Category, în cadrul celei de-a 14 a ediții a Galei GpeC - cel mai important eveniment de e-Commerce din Europa Centrală și de Est.

igienaphspremiu

Implicarea, pasiunea, grija și responsabilitatea pentru ceea ce oferă sunt apreciate întotdeauna într-un domeniu în care perfecțiunea reprezintă un standard de la care nu ai voie să te abați.

igienaphsdatecontact