Julius Meinl oferă cursuri online gratuite și certificare pentru redeschiderea în siguranță a locaţiilor partenere din HoReCa

Julius Meinl sprijină redeschiderea în siguranță a locaţiilor partenere din HoReCa și oferă tuturor locațiilor partenere cursuri online gratuite de preparare şi servire a cafelei în siguranță pentru a preveni răspândirea virusului COVID-19.

Safer Coffee Preparation este un program implementat la nivel global și a fost gândit atât pentru sprijinirea locațiilor partenere, cât și pentru clienții acestora. Acesta are ca scop siguranța consumatorilor și asigurarea că în locațiile respective sunt urmate standardele necesare limitării infectărilor cu COVID-19. Dacă protocolul este corect urmat riscul unei eventuale răspândiri a virusului este diminuat semnificativ.

Programul și procesul de servire a unei cafele în siguranță a fost atestat și aprobat de către profesorul Ojan Assadian, în numele Societatii Austriece pentru Controlul Infecțiilor (ASIC). Astfel că toate instrucțiunile și recomandările furnizate în cadrul proiectului Safer Coffee Preparation satisfac toate premisele din punct de vedere epidemiologic.

juliusmeinl

Odată cu relaxarea măsurilor impuse de Guvern, industria HoReCa se pregătește de redeschidere, însă riscul de infectare și răspândire a virusului nu a dispărut. Din acest motiv Julius Meinl a dezvoltat proiectul Safer Coffee Preparation ca parte a responsabilității sociale pe care o avem față de parteneri și clienți. Cu ajutorul acestor cursuri ne dorim să sprijinim redeschiderea în siguranță a locațiilor și să oferim clienților nu doar o cafea excelentă, ci și siguranța că aceasta este preparată şi servită conform celor mai înalte standarde de igienă”, a declarat Mădălina Sultan, Marketing Manager Julius Meinl.

Pe scurt, angajații locațiilor care se înscriu în acest program vor participa la un curs de formare online compus din tutoriale unde îşi vor însuşi măsurile de prevenţie, de la etapele de preparare și servire a cafelei în siguranță, la păstrarea distanței, până la informații despre virus şi modalitățile de transmitere, precum și simptomele acestuia.

La finalul cursului, angajații vor susține un examen online evaluându-li-se cunoștințele dobândite. Odată ce s-a răspuns corect la toate întrebările, li se va emite o validare electronică. Ulterior, reprezentanţii Julius Meinl vor evalua locația în teren și o vor certifica și semnaliza prin materiale de comunicare ce semnifică faptul că acea locația a implementat măsuri de prevenție a răspândirii virusului. Evaluările locațiilor vor fi făcute cu recurență până la stabilizarea situației pentru a asigura respectarea continuă a măsurilor de prevenție și siguranță.