Antonio 1Nu vreau să scriu despre asocierea vinului cu felurile de mâncare, pentru că nu prea cred în combinațiile clasice. Vreau, în schimb, să vă vorbesc despre ce înseamnă pentru mine vinul la o masă. Vinul, nectarul zeilor, are ceva magic pentru mine, reușește să încălzească inimile și să genereze apropiere între oameni.

Citeste mai mult ...

Articol AndreiEvenimentele organizate în jurul vinurilor pot lua numeroase forme, de la cine cu asocieri de vinuri, la prezentări de vinuri, degustări moderate sau workshopuri. Astfel de activități, de obicei, atrag un public total nou, care poate nu cunoaște restaurantul, cresc vânzările, stimulează revenirea clienților.

Citeste mai mult ...

Livrator foodpandaBurgerii au depășit pizza în preferințele românilor, în timp ce cartofii prăjiți se mențin în top 3 preparate comandate în ultimul an, potrivit platformei de comenzi și livrări rapide foodpanda România, Astfel, în topul celor mai comandate preparate culinare în ultimul an de către utilizatori se află: burgerii, pizza, cartofii prăjiți, ciorbele, urmate de shaorma, kebap, crispy strips, pastele, aripioarele de pui și plăcintele.

Citeste mai mult ...

Andreea Ciocanescu marketing manager PuratosExperiența de a face cumpărături a trecut, datorită restricțiilor COVID-19, de la magazinul fizic la cel online. Acesta a devenit important chiar și pentru industrii mai tradiționale, cum este cea a panificației. Consumatorii își doresc mai multe informații disponibile în mediul online, cum s-a realizat acel produs, din ce ingrediente, cu ce beneficii nutriționale vine sau care sunt combinațiile de gusturi din acel produs, însă achiziția să fie mai degrabă realizată în magazinul fizic.

Citeste mai mult ...

Masterclass sergiu nedeleaExperții din diferite domenii din România s-au reunit pe platforma Life-university.ro, pentru a oferi din experiența și cunoștințele lor, celor dornici să se dezvolte. Sergiu Nedelea a acceptat provocarea de a împărtăși experiența sa despre vinuri în mediul online, în acest proiect educațional îndrăzneț.

Citeste mai mult ...