FSR participă la Concursul Oenologic International de la Verona

FSR participă la Concursul Oenologic Internaţional de la Verona

eugenia1

Institutul Italian de Comerţ Exterior (I.C.E.) în colaborare cu Ente Fiera Verona, organizează, în cadrul programului de promovare a schimburilor comerciale între Italia şi România, o misiune de jurnalişti, care vor participa alături de ziarişti din alte 11 ţări din întreaga lume, la cea de-a 19-a ediţie a Concursului Oenologic Internaţional care se va desfăşura la Verona, în perioada 28 martie - 1 aprilie 2011.

eugenia2

La acest eveniment sunt invitaţi să participe 3 jurnalişti români sau colaboratori de la diverse publicaţii specializate în domeniul vinului şi horeca. Unul dintre aceştia va fi invitat să participe în continuare la un educational tour în Umbria şi la vizitarea Târgului Vinitaly aflat la ediţia cu numărul 45.

eugenia3vin90695

Reprezentantul revistei Horeca la acest concurs va fi preşedintele Federaţiei Somelierilor din România, Sergiu Nedelea, colaborator şi specialist oenogastronomie al revistei noastre. Din România vor mai participa Cătălin Paduraru, degustător autorizat, reprezentantul României la Organizaţia Internaţională a Viei şi Vinului şi Somelierul Bogdan Dumitrescu, Director Regional Muntenia al F.S.R.