Zilele Vinul.ro, în premieră la Constanţa

Zilele Vinul.ro, în premieră la Constanţa

În perioada 1-2 aprilie 2011, se desfăşoară a treia ediţie Zilele Vinul.ro, de data aceasta însă, evenimentul fiind organizat în premieră în oraşul Constanţa. Proiectul Zilele Vinul.ro a fost lansat de Vinul.ro în luna ianuarie 2011, cu intenţia de a-l transforma într-un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori şi profesionişti.

Zilele vin.ro

12 producători şi importatori de vinuri vor participa la cea de-a treia ediţie Zilele Vinul.ro, care se va desfăşura la restaurantul Cafe Cafe din cadrul Hotelului Cherica din Constanţa, în perioada 1-2 aprilie.

Evenimentul va găzdui o varietate de vinuri şi gustări. „Vor fi două zile cu vinuri de excelenţă şi oferte speciale de unde nu vor lipsi gustările asortate”, promit organizatorii. În cadrul evenimentului va exista şi un spaţiu dedicat pauzelor şi discuţiilor de afaceri sau plăcere.

zilele vin. ro 2

La eveniment sunt aşteptaţi să vină atât cunoscători şi pasionaţi de vinuri cât şi simpli curioşi.

Cei 12 producatori care au confirmat participarea la „Zilele Vinul.Ro” sunt: Crama Oprişor, Domeniile Dealu Mare-Urlaţi, Crama Gârboiu, Vinfaraalcool.ro, Crama Basilescu, Corcova Roy&Dâmboviceanu, Cramele Halewood, Montrouge, Domeniile Ostrov, Gramma Wines, WineRo şi Senator Wine.

Biletele de acces pot fi achiziţionate de la intrare, în schimbul preţului de 20 de lei între orele 13:00 şi 20:00. Fiecare vizitator va primi inclus în costul taxei de participare, pe lângă posibilitatea de a degusta vinurile expozanţilor şi un platou cu gustări asortate, precum şi un bilet la o tombolă cu premii.