Carlsberg anunţă numirea unui nou vicepreşedinte

Din data de 1 iunie 2011, Peter Ernsting se va alătura echipei Carlsberg, în poziţia de vicepreşedinte al Group Supply Chain şi membru în comitetul executiv al grupului Carlsberg.

carlsberg 0

Ernsting este urmaşul lui Kasper Madsen, care a renunţat la funcţie pentru a urma o carieră în afara companiei. În ultimii 8 ani, sub conducerea lui Madsen, lanţul de distribuţie al Carlsberg a cunoscut numeroase schimbări. Începând cu proiectele operaţionale de excelenţă lansate în 2003 şi continuând cu implementarea strategiei “Lean” şi optimizarea structurilor fabricilor de bere din Europa, sitemul de aprovizionare al Carlsberg a devenit semnificativ mai eficient. Acest proces va fi continuat de Peter Ernsting, se anunţă în comunicatul companiei Carlsberg.

Carlsberg Logistics 2 Copenhagen

Anterior, Peter Ernsting a fost preşedintele Unilever Supply Chain Company AG, unde a coordonat întregul lanţ de distribuţie al Unilever în Europa, fiind responsabil de aproximativ 20.000 de angajaţi din 69 de fabrici şi de totalul P&L - Profit and Loss (profit şi pierderi) în valoare de 8 miliarde de euro.