Bergenbier are un nou director general

Jens Hoesel a fost desemnat noul Director General al Bergenbier S.A. Jens Hoesel vine în România de pe poziţia de Chief Sales Officer pentru Grupul StarBev, funcţie pe care a deţinut-o în perioada decembrie 2010 – aprilie 2011.

jens_hoesel_wird_neuer_inbev_chef_halfpanoramaAnterior, acesta a fost Director General AB InBev Olanda. El are o experienţă cumulată de peste 16 ani în industria berii, din care 13 ani în cadrul AB InBev. ,,Sunt convins că succesorul meu, Jens Hoesel, va continua povestea de succes a Bergenbier S.A. şi îi predau cu mare încredere ştafeta. A fost o onoare pentru mine să particip, alături de echipa de management, la consolidarea poziţiei Bergenbier S.A. pe piaţa din România”, a declarat Mihai Ghyka fostul director Bergenbier.
,,Răspund cu optimism provocării de a prelua conducerea Bergenbier S.A. pe o piaţă importantă pentru Grupul StarBev. Îmi propun ca, împreună cu echipa, să continuăm rezultatele bune obţinute de companie, care a câştigat 1,7% cotă de piaţă  sub conducerea predecesorului meu şi să consolidăm portofolilul de mărci”, a completat Jens Hoesel, Directorul General Bergenbier S.A.bergenbier_logo
Mihai Ghyka îşi încheie mandatul după un an şi patru luni de la întoarcerea la cârma companiei, la 1 ianuarie 2010, odată cu preluarea producătorului local de către grupul StarBev, deţinut de fondul de investiţii CVC. În perioada de mandat, împreună cu echipa sa, a relansat brandurile Bergenbier şi Noroc şi a consolidat poziţionarea Bergenbier pe piaţa berii din România prin platforme de comunicare, precum Ziua Bărbatului şi Liga 1 Bergenbier.