Bergenbier a lansat o bere nefiltrată

Bergenbier white 0,5LÎn data de 5 mai, producătorul Bergenbier a lansat o bere cu specială – Bergenbier Nefiltrată din Grâu. Malţul din grâu în combinaţie cu orzul şi hameiul tradiţional oferă berii un gust bogat şi o culoare aparte. Însă, pentru a fi savurată ca la carte trebuie urmaţi câţiva paşi, şi anume înainte de fi consumată, Bergenbier Nefiltrată din Grâu trebuie răcită la 4 grade C şi turnată conform “ritualului de turnare”. ,,…pe baza unei tradiţii vechi de secole, am creat Bergerbier Nefiltrată din Grâu, o bere care păstrează gustul autentic al unei beri albe”, a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing al Bergenbier S.A.
Bergenbier este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, ocupând poziţia a 3-a în industria locală a berii (conform datelor MEMRB pentru anul 2009).
BERGENBIER S.A. activează în România din anul 1994. În prezent compania are aproximativ 600 de angajaţi. Portofoliul BERGENBIER S.A. cuprinde Bergenbier şi Noroc – ca mărci locale, Stella Artois, Beck's şi Löwenbräu – ca mărci internaţionale produse local. Pe lângă acestea, BERGENBIER S.A. importă specialităţile belgiene Leffe şi Hoegaarden. Compania face parte din grupul StarBev, care mai cuprinde operaţiuni în alte 8 ţări din Centrul şi Estul Europei.