Dulce de Leche MiniBon de la Cinnabon

Dulce de Leche, produsul cunoscut în toată lumea pentru aroma sa unică şi inconfundabilă, se găseşte de acum, într-o nouă formă, în toate brutăriile Cinnabon din România.
DulceDeLecheMinibon
Dulce de Leche MiniBon este noua extensie a produsului Miez Dulce, produs adus de Cinnabon în România anul trecut, pentru amatorii gustului şi aromei irezistibile de caramel. Produsul este disponibil de miercuri, 4 mai, în toate brutăriile Cinnabon. Calde şi proaspăt pregătite în faţa clienţilor, rulourile Dulce de Leche MiniBon sunt făcute dintr-un aluat dulce şi sunt umplute la mijloc cu un strat generos de caramel. Odată scoase din cuptor, rulourile sunt acoperite cu o delicioasă crema de brânză şi sunt stropite din belşug cu caramel. Rafinamentul rulourilor însiropate în caramel, dulci şi, în acelaşi timp, cremoase, fac din Dulche de Leche MiniBon un desert de neuitat şi un succes internaţional.

Cinnabon1Pentru a satisface toate preferinţele iubitorilor de caramel, Dulce de Leche Minibon vine însoţit de două băuturi noi, Latte şi Ice Coffe Dulce de Leche, ambele cu o puternică savoare de caramel. Băuturile pot fi consumate calde sau reci, în funcţie de preferinţele clienţilor.
Celebre în întreaga lume, rulourile Cinnabon sunt preparate după o reţetă unică elaborată de franţuzoaica Jerilyn Brusseau, renumită pentru irezistibilele creaţii gastronomice. Popularitatea produselor Cinnabon se datorează ingredientului principal, legendara scorţişoară Makara, provenită din munţii Indoneziei şi comercializată exclusiv de brutăriile Cinnabon.

Cinnabon este lider internaţional în domeniul rulourilor cu scorţişoară. În România, lanţul de brutării este prezent începând cu anul 2009 şi a inaugurat până în prezent cinci locaţii în mall-urile din Bucureşti. La nivel mondial, Cinnabon deţine peste 700 de brutării în peste 30 de ţări.