Celebra înghețată italiană “Antica Gelateria del Corso”, acum și în restaurantele din România

Celebra înghețată italiană “Antica Gelateria del Corso”, acum și în restaurantele din România
person Horeca
access_time_filled

Joi, 2 iunie a.c., la reședința  Excelenței Sale, Ambasadorul Italiei la București, Diego Brasioli, a avut loc o recepție cu ocazia aniversării a 70 de ani de la înființarea Republicii Italiene.

La eveniment au participat atât oameni politici, precum președintele Klaus Iohannis și fostul Prim Ministru Victor Ponta, membrii marcanți ai guvenului și ai partidelor politice, cât și persoane din lumea mondenă. în cadrul acestui eveniment a avut loc lansarea oficială a Antica Gelateria del Corso, cea mai faimoasă înghețată italiană.

anticagelateriadelcorso

Cu o tradiție mai veche decât cea a Republicii Italiene, istoria Antica Gelateria del Corso începe acum 116 ani, în oraşul Parma, unde un Maestru cofetar obişnuia să pregătească în fiecare zi specialităţi italiene de înghețată.

Aventura celebrului brand italian continuă și pe tărâm românesc. Antica Gelateria del Corso este adusă și distribuită în România de către Global Mirex, companie fondată și condusă de doi tineri întreprinzători, Miruna Gheordunescu și Răzvan Costache.

începând din această vară, aromele celebrei gelaterii Antica Gelateria del Corso pot fi savurate în România în cele mai selecte restaurante, precum și în restaurante cu specific italian.

Compania Global Mirex are ca obiect de activitate promovarea celor mai prestigioase mărci italiene din industria alimentară.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302