Street FOOD Festival ajunge pentru prima dată la Brașov

Street FOOD Festival ajunge în perioada 24-27 august a.c., în premieră, la Brașov. Platoul Sub Tâmpa va deveni timp de 4 zile o bucătărie imensă pentru cei peste 40 de vendori pregătiți să testeze simțurile gurmanzilor cu preparate din întreaga lume. Evenimentul de la Brașov face parte din turneul culinar ce ajunge în acest an în 9 orașe din România: Oradea, Iași, Sibiu, Arad, Cluj-Napoca, Brașov, Alba-Iulia, Timișoara și Bacău.

streetfoodbrasov2

Experiența Street FOOD Festival va fi savurată și alături de echipele Stradale și Flavours ale celui devenit ambasadorul festivalului: Chef Foa. Aceștia vor da gust evenimentului cu ajutorul rețetelor create de Chef Foa.

Brașov, e timpul să-ți pregătești apetitul deoarece weekendul acesta te așteaptă peste 50 de rețete absolut delicioase și o mulțime de activități de relaxare în compania celor dragi. Abia am așteptat să ajungem și în acest oraș și mulțumim pe această cale autorităților și tuturor partenerilor și sponsorilor care ne-au oferit sprijinul necesar. Experiența Street FOOD Festival a reușit deja să bucure peste 200.000 de gurmanzi din întreaga țară și abia așteptăm să adăugăm și Brașovul în lista orașelor pofticioase de street-food. Acest fenomen a prins amploare în România și ne bucurăm să fim cei care au reușit să satisfacă poftele iubitorilor de mâncare din cele 5 orașe pe care le-am vizitat până acum alături de o echipă minunată de chefi de street-food. Vă așteptăm așadar weekendul acesta pe Platoul Sub Tâmpa alături de mâncăruri delicioase din întreaga lume, concerte live, cinema outdoor, chill zone și kids zone. Ne vedem la Street FOOD Festival.”, a declarat Nely Borza, Project Manager Street FOOD Festival.

În toate cele 4 zile de festival iubitorii domeniului culinar sunt invitați să profite de experiența Street FOOD Festival. De asemenea, publicul e invitat să se implice și în campania Share a Meal, prin care se vor putea dona porții de mâncare ce vor fi duse mai departe la adăposturile pentru oamenii nevoiași.

Street Food Festival este un eveniment realizat de Agenția Why Not & Flavours, prezentat de Kaufland România, savurat cu Staropramen.