Unilever cumpără Betty Ice, cel mai mare producător român de înghețată

Unilever cumpără Betty Ice, cel mai mare producător român de înghețată
person Horeca
access_time_filled

bettyiceCompania Unilever a anunțat miercuri, 31 ianuarie 2017, că a semnat un acord pentru achiziția Betty Ice SRL, cel mai important producător român de înghețată.

Compania Betty Ice, care are în prezent 760 de angajați în România, a fost fondată în anul 1994 de antreprenorul român Vasile Armenean și deține o fabrică la Suceava, 4 gelaterii proprii și peste 180 de chioșcuri de înghețată deschise pe timpul verii. Betty Ice are o cifră de afaceri totală de 30 de milioane de euro.

Divizia de înghețată din cadrul Unilever South Central Europe și Betty Ice vor opera ca o unitate de sine stătătoare în cadrul Unilever și va fi condusă de Vasile Armenean, care va deține funția de Director General.

Acest parteneriat își propune să continue dezvoltarea brandului Betty Ice, combinând forța grupului Unilever cu expertiza locală a pieței de înghețată și know-how-ul deținut de domnul Vasile Armenean, se precizează într-un comunicat emis de Unilever.

Suntem încântați de faptul că Betty Ice se va alătura familiei Unilever. Betty Ice este o afacere extraordinară, foarte îndrăgită de români. Sunt, de asemenea, foarte încântat că domnul Vasile Armenean a decis să se alăture companiei noastre. Este un antreprenor remarcabil și va juca un rol esențial în crearea unui viitor luminos pentru acest nou business”, a declarat James Simmons, Managing Director Unilever South Central Europe.

în 23 de ani am dezvoltat o afacere grozavă în România și suntem mândri că Betty Ice, brandul numărul 1 de înghețată din România, va intra în portofoliul producătorului de înghețată numărul 1 din lume. Moștenirea noastră și viziunea Unilever sunt combinația ideală pentru viitorul brandului Betty Ice”, a declarat la rândul său Vasile Armenean, Directorul General Betty Ice.

Valoarea tranzacției este secretă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302