Specialiștii din industria HoReCa sunt invitați la a 5-a ediție “Italian Wine&Food Day”

ICE - Agenția Italiană pentru Comerț Exterior are plăcerea de a vă invita la a cincea ediție a evenimentului “Italian Wine &Food Day”, care se va desfășura miercuri, 23 mai 2018, începând cu orele 10.00, la hotel Marshal Garden din București.

Evenimentul include o prezentare cu degustare de vinuri și produse alimentare “Made in Italy” și se adresează operatorilor specializați (importatori, distribuitori, reprezentanți restaurante, wine baruri, magazine specializate de vinuri şi gourmet, F&B managers, buyers retail, etc.), precum și jurnaliștilor din presa specializată și generală.

italianwineandfooddayeditia5

Vor fi prezenți producători de vinuri si produse alimentare italiene de calitate care vor prezenta și vor oferi spre degustare propriile produse și care sunt interesați să întâlnească potențiali parteneri de afaceri.

În deschidere va avea loc un seminar în cadrul căruia un reprezentant al societății KeysFin va face o scurtă analiză a pieței vinului din România, urmat de un testimonial al unui antreprenor italian din sectorul horeca.  

Participarea este gratuită, cu înregistrare prealabilă.

Pentru informații suplimentare puteți suna la telefon 021.2114240 sau puteți trimite un email pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Înscrierea la eveniment se poate face on-line accesând link-ul: FORMULAR ONLINE până pe data de 20 mai 2018.