Soluția meniurilor fast-food de succes

Soluția meniurilor fast-food de succes
person Horeca
access_time_filled

în ultimii ani se poate observa o adevărată schimbare în ceea ce privește evoluția industriei fast-food grație exploziei diversității meniurilor și a conceptelor de restaurant. De altfel, la nivel global, conform Franchise Help, industria fast-food generează anual peste 570 bilioane de dolari.

Ca răspuns la trendurile globale existente, Solina Romania combină know-how-ul specialiștilor cu creativitatea și oferă soluția texturii și gustului desăvârșit pentru produsele de tip fast-food.

Soluțiile pentru un produs savuros sunt condimentele și mixurile bazate pe ingrediente de calitate, menite să ofere o experiență gustativă unică. Solina oferă în acest sens o gamă largă de produse destinate potențării gustului tuturor tipurilor de carne, care se materializează prin marinade și condimixuri ușor de utilizat.

ingredientehamburger

Un alt factor de selecție este textura preparatelor, crocantă la exterior și fragedă în interior, având o culoare aurie îmbietoare. în acest sens, specialiștii Solina recomandă mixurile de înveliș și liantele care asigură o crustă de calitate, fiind bazate pe pesmet galben sau fulgi de porumb asezonați cu condimente aromate pentru preparate crocante și gustoase.

Piesa de rezistență a oricărui meniu fast-food rămâne sosul, ingredientul cheie pentru preparate desăvârșite. Solina oferă o serie de sosuri ready-to-use, care scurtează considerabil timpul de preparare, asigurând un gust delicios la fiecare proces de gătit. Demne de remarcat în acest sens sunt sosurile Apollo oferite într-un ambalaj practic, care pot fi adăugate direct pe produsul finit alături de mixurile de asezonare pentru sosuri, cu preparare rapidă la rece care oferă prospețime și un gust aromat fiecărui preparat.

Solina Romania oferă așadar soluția completă pentru meniuri fast-food de succes, care se pliază asupra preferințelor de gust și aspect ale consumatorilor finali, asigurând o gamă largă de produse special create pentru schnitzel, nuggets, hamburger, shaorma sau alte preparate specifice și personalizate în funcție de cerințele fiecărui client în parte.

Rețetă de crispy

crispyIngrediente: Condimix Pui SPM, Batter 5000, Pesmet Galben, Sos Apollo Piri Piri, ulei, 1 kg carne.

Preparare: Se amestecă 25 g de Condimix Pui SPM cu 25 g de ulei, se omogenizează și se amestecă cu carnea de pui, lăsându-se la marinat 2-4 ore. Se amestecă 100 g de Batter cu 250 ml de apă, omogenizându-se cu telul 30 secunde. După ce s-a marinat carnea se trece prin soluția cu batter apoi prin pesmet galben și se frige în fripteuza încinsă la 170 grade °C, până când crusta prinde culoare arămie.

Crispy se servesc împreună cu cartofi prăjiți, sos Apollo Piri Piri și sos de usturoi preparat cu Condimix Usturoi HRC.

Advertorial apărut în ediția 88 a revistei Horeca România.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302