Caietul Somelierului semnat de Sergiu Nedelea a fost reeditat

SergiuNedeleaCaietulSomelieruluiCaietul somelierului, publicat în urmă cu cinci ani de Sergiu Nedelea, fondatorul școlii de somelieri Winetaste, a fost reeditat acum cu informații actualizate, puse într-un format grafic mai atractiv, scrie Vinul.Ro. Apărută la editura Vinosofia, cartea se adresează “tuturor celor care doresc să facă un pas înainte în industria ospitalității, dar și tuturor care interacționează frecvent cu lumea Vinului, și care simt nevoia sistematizării unor cunoștințe”, spune autorul Sergiu Nedelea.  

Caietul somelierului are peste 270 de pagini și “nu este un manual propriu-zis”, după cum anunță chiar autorul, ci mai degrabă “o colecţie de însemnări asupra lucrurilor pe care orice somelier trebuie să le stăpânească fără ezitare. Mai mult decât orice, este un instrument la care se poate reveni de fiecare dată când este nevoie, pentru că formarea unui somelier nu înseamnă doar asumarea unei cantităţi de cunoştinţe teoretice, cât - mai ales - frecvenţa cu care aceste cunoştinţe sunt puse în practică sau măcar actualizate prin tradiţionalele noastre vorbe despre vin”.

Parteneri ai autorului în efortul de reeditare a cărții au fost: Selgros România, Casa Isarescu, SERVE, Cotnari, Purcari, Vincon, Produse Moldovenești, Climadiff (frigideredevin.ro), Winetaste School, iar autorul a dorit să aducă mulțumiri în mod special pentru această reușită către: Editura Vinosofia, Basilica-Patriarhia Romană și Tipografia Everest.

Noua ediție din Caietul somelierului, lansată în cadrul târgului GoodWine, este disponibilă permanent la sediul Winetaste School sau prin comandă online, pe site-ul www.winetaste.ro.