Food Bloggers Conference revine cu o nouă ediție

Food Bloggers Conference revine cu o nouă ediție dedicată bloggerilor pasionați de arta culinară, specialiștilor în gastronomie și reprezentanților celor mai active branduri în mediul digital. Conferința are loc vineri, 7 iunie, la JW Marriott Grand Hotel, și include demonstrații live, prezentări utile și o dezbatere cu bucătari renumiți.

Programul acestei ediții va acoperi subiecte de interes atât pentru blogosfera culinară, cât și pentru antreprenorii din HoReCa. De la utilitatea Instagramului, abordări practice și soluții pentru creșterea blogului și a vizibilității în fața brandurilor, până la secretele din spatele unor cariere impresionante în mari restaurante din țară și străinătate.

foodbloggersconference2019Cele trei sesiuni vor purta participanții într-o călătorie inedită care va începe cu o sesiune de Live Demo, ce le va surprinde simțurile, urmată de o serie de prezentări interactive despre cele mai populare platforme sociale și se va încheia cu o discuție motivațională cu unii dintre cei mai buni bucătari români.

Vorbitorii din cadrul acestei ediții Food Bloggers Conference sunt: Chef Adrian Hădean, Chef Alex Petricean, Chef Nicolai Tand, Chef Alex Dumitru, Chef Bogdan Alexandrescu, Liviu Popescu (Fratelli Group), Camelia Jugănaru (Gătește Ușor), Brîndușa Bîrsan (Instagrammer), Valentin Hristu (Pâine și Vin), Oana Bulexa (MSL The Practice), Bianca Grip (Gripads Agency) și François-Xavier D’Hollander (One Beer Later).

Evenimentul este transmis live pe site-ul www.foodbloggers.ro, pe 7 iunie.

Food Bloggers Conference este un eveniment organizat de Evensys împreună cu Lidl și în parteneriat cu Beko, Gelatelli, Kenwood și Shan’shi.