Hotelul “Tulip Inn Sunny Hill” din Cluj, de vânzare

goldentulipclujHotelul “Tulip Inn Sunny Hill” din Cluj a fost scos la vânzare cu 6,5 milioane de euro, plus TVA, a declarat proprietarul unităţii de cazare, Eugen Tuşa, agenţiei Mediafax. Hotelul, afiliat la lanţul hotelier Golden Tulip, a avut în luna aprilie un grad de ocupare de 60%, iar în primele 2 săptămâni din luna mai circa 80% din numărul total de camere au fost ocupate. Motivul pentru care hotelul a fost scos la vânzare, este, potrivit proprietarului Eugen Tuşa, intenţia acestuia de a se concentra pe cealaltă afacere a sa, respectiv transportul rutier de marfă.
cameracluj1Unitatea de 4 stele a fost deschisă în decembrie 2006, în urma unei investiţii de circa 5 milioane de euro. Hotelul are 50 de camere dotate cu aer condiţionat, acces gratuit la internet, dar beneficiază şi de saună, jacuzzi şi săli de masaj şi fitness. Hotelul mai dispune şi de un teren cu o suprafaţă de 5000 de metri pătraţi, dar şi de o parcare de 3.600 de metri pătraţi.
Hotelul Tulip Inn Sunny Hill Cluj este primul hotel din Cluj Napoca care face parte din lanţul hotelier Golden Tulip.
Unitatea de cazare este situată la 10 minute de centrul oraşului Cluj Napoca, la 5 minute de Grădina Botanică Cluj şi Sigma Center Cluj şi 20 minute de Aeroportul Internaţional Cluj Napoca.
Compania olandeză Golden Tulip este o firmă privată de franciză care include circa peste 250 de hoteluri în 37 de ţări, majoritatea situate în centre urbane din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.