InterContinental are un nou bucătar chef

chefInterHotelul InterContinental din Bucureşti are un nou bucătar chef, în persoana bucătarului de origine italiană Alfonso Salvaggio, anunţul fiind făcut în cursul acestei săptămâni. “Am căutat un bucătar cu experienţă de executive chef într-un lanţ hotelier internaţional de 5 stele, care să fie în acelaşi timp o persoană orientată către oameni, afaceri şi comunitate”, ne-au declarat reprezentanţii hotelului.
În varstă de doar 36 de ani, Alfonso Salvaggio vine din lanţul Marriott, unde a ocupat funcţiile de Executive Chef un hotel Courtyard by Marriott din Shanghai, Executive Chef la hotelul Marriott din Ningbo şi Executive Sous Chef, la hotelul Marriott din Brussels. Noul bucătar chef al InterContinental a lucrat şi la un restaurant premiat de Ghidul Michelin, şi anume restaurantul “De Bibliotheek” Heverlee, în perioada 1998-2000. Alfonso Salvaggio este specializat în bucătărie contemporană.
InterContinental a redeschis terasa Corso
terasaCorsoHotelul InterContinental mai bifează un eveniment săptămâna aceasta: redeschiderea terasei Corso, care se adresează atât oaspeţilor hotelului cât şi bucureştenilor. “Fiind o terasă, ne axăm pe îngheţate şi băuturi reci (fresh-uri, shake-uri), dar având în vedere că este vorba despre terasa Braseriei Corso, aici se pot comanda din meniul braseriei, atât mâncăruri cu specific românesc, cât şi preparate internaţionale”, ne-a declarat Dana Chiriac, Marketing&PR Manager InterContinental Bucureşti.
Terasa Corso are o capacitate de 25 de locuri, iar ultima comandă se face la ora 7.00 a.m.