Radisson Blu Bucureşti – a doua oară în Expedia Insiders’ Select™

expediaHotelul de 5 stele Radisson Blu din Bucureşti a fost inclus în lista exclusivistă a celor mai bune hoteluri din lume recomandate de cea mai mare agenţie de turism online, Expedia, pentru al doilea an consecutiv.

Radisson Blu din Bucureşti este singurul hotel de cinci stele din România inclus pe Expedia Insiders’ Select™ List  2011 şi a fost selectat dintre cele 130 000 de hoteluri din întreaga lume de pe site-ul agenţiei online, pe baza a peste 500 000 de opinii exprimate de clienţii Expedia.

radissoninternExpedia Insiders’ Select™ List  reuneşte cele mai bine cotate hoteluri din punct de vedere al excelenţei în servicii, al standardelor de calitate şi al impresiei generale lăsate clienţilor, şi constituie un instrument credibil, eficient şi extrem de util în alegerea hotelului dorit, pe baza aprecierilor altor turişti.
Radisson Blu se află şi în topul preferinţelor clienţilor Tripadvisor, cea mai numeroasă şi mai importantă comunitate online în domeniul turismului. Acesta ocupă primul loc între hotelurile de cinci stele evaluate în topul popularităţii hotelurilor din Bucureşti alcătuit de Tripadvisor.

piscinaradissonRadisson Blu asigură managementul complexului hotelier de 718 camere de 4 si 5 stele din Bucureşti, cel mai mare complex hotelier de lux din România şi în acelaşi timp cel mai mare hotel Radisson din regiune. Hotelul Radisson Blu din Bucureşti face parte din reţeaua Radisson Blu Hotels & Resorts, marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre grupurile hoteliere cu cea mai dinamică creştere la nivel mondial.