Un nou grup hotelier românesc s-a lansat pe piaţa de profil

Un nou grup hotelier românesc s-a lansat pe piaţa de profil
person Horeca
access_time_filled

internationalhotelsInternational Hotels este cel mai nou grup hotelier românesc și a fost lansat în data de 3 noiembrie, la Sinaia, odată cu deschiderea oficială a hotelului International Sinaia, primul hotel din grup. Grupul hotelier International mai cuprinde în acest moment Hotelul International din București și urmează să deschidă în 2013 cea de-al treilea hotel, în cel mai important centru cultural și de afaceri din nord-estul României, la Iași, au anunțat oficial reprezentanții grupului.

Investiție de 6 milioane de euro în renovarea hotelului International Sinaia

Cu ocazia deschiderii oficiale, directorul hotelului Internațional Sinaia a declarat că munca depusă pentru transformarea Hotelului Internațional Sinaia într-unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe Valea Prahovei își fructifică rezultatele acum, datorită unei investiții în oameni, în servicii care fac diferența și care stau la baza construcției întregului brand International Hotels și a dezvoltării grupului. 

Hotelul Internațional Sinaia (construit în 1983), a trecut printr-un proces de renovare, de la structură, în perioada martie – decembrie 2011, renovare în urma căreia întregul hotel a fost complet modernizat: de la re-amenajarea camerelor, a sistemelor de ventilație, implementarea unor sisteme de ultimă generație de comunicare, televiziune internă, internet wireless de mare viteză, precum și facilități spa, o piscină acoperită cu tavan de sticlă, jacuzzi, saună umedă și uscată, sală de fitness, masaj și salon de înfrumusețare.

piscinainternationalsinaia

Cu o capacitate de cazare totală de 180 de camere, Hotelul International Sinaia este cel mai modern hotel din stațiune, ajungând la un grad de ocupare mediu de 55%, în urma investiției în renovare care s-a ridicat la aproximativ 6 milioane de euro.

În cadrul Hotelului se află trei restaurante: unul cu specific tirolez – singurul de pe Valea Prahovei (restaurant Tirol), unul cu specific italienesc (Cucina Sofia) și Restaurantul Panoramic.

Lansarea Grupului Hotelier International a avut loc tot sâmbătă, 3 noiembrie, în cadrul evenimentului The High Life găzduit de hotelul International Sinaia, unde au participat personalități din mediul de afaceri.

„Deschiderea oficicială a primului hotel este primul pas în dezvoltarea celui mai dinamic grup hotelier din piața din România. Grupul Hotelier International mai cuprinde în acest moment Hotelul International din București și urmează să deschidă în 2013 cea de-a treia unitate în cel mai important centru cultural și de afaceri din nord-estul României”, se arată într-un comunicat de presă.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302