Marriott a renovat peste 100 de camere și continuă procesul de modernizare la celelalte camere

Hotelul Marriott din București - unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa hotelurilor de 5 stele, anunță finalizarea primei etape din planurile de renovare a etajelor de oaspeți - remodelarea celor două etaje executive ale hotelului (şapte şi opt), în urma unei investiții de circa 3 milioane de euro.

cameramarriott

Cele două noi etaje executive numără 102 camere, cinci apartamente, două apartamente prezidențiale şi Executive Lounge şi au trecut printr-un proces extins de reamenajare, în cadrul căruia a fost regândit întreg conceptul de design interior. Modernizate într-un stil suplu, camerele respiră o eleganță a naturalului, deschizând oaspeților infinite perspective spre lucrurile cu adevărat importante, precizează reprezentanții hotelului.

“'E o mare bucurie pentru noi să putem oferi oaspeților noştri un produs nou, modern şi contemporan, odată cu inaugurarea camerelor şi apartamentelor executive ale hotelului - complet renovate. De-acum ne putem mândri cu cele mai mari camere din oraş, în cea mai modernă înfăţişare”, declară Fadlallah Zayat, General Manager al JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

cameramarriott2

Tehnologiile folosite pentru echiparea camerelor urmează două principii majore: eco friendly şi user friendly. Astfel, toate luminile sunt LED, cu consum redus şi durată de viaţă de minim 8 ani; termostatele sunt dotate cu trei funcţii de control, ce comută automat pe o poziţie neutră atunci când camerele nu sunt ocupate; televizoarele sunt tip Smart LED, rezoluţie full HD, cu dimensiuni de 48’’ în camere, respectiv 55 în apartamente; toate camerele au câte un birou funcţional, cu desk panel integrat - dotat cu alimentare tensiune (220 şi 110 V), conectare TV HDMI, conectare telefoane şi echipamente smart.

Executive Lounge-ul hotelului, localizat la etajul superior, deschis 24 de ore pe zi, şapte zile pe săptămână, a beneficiat de acelaşi tratament exhaustiv de remodelare. Noua înfătişare se înscrie în linia unui design contemporan, elegant şi comprehensibil, spaţiul fiind compartimentat în 6 zone distincte: bufet, zona pentru servit masa, zona de relaxare, biblioteca, business center şi o zonă privată, totalizând o capacitate de 58 de locuri. În Executive Lounge, oaspeţii cazaţi pe noile etaje executive sau în apartamente beneficiază gratuit de servicii precum: mic dejun continental, hors d’oeuvre, gustări, cafea, ceai şi răcoritoare.

Proiectul de renovare a fost conceput de către un arhitect portughez, specializat în design pentru brandul JW Marriott, iar mobila a fost adusă din Italia şi Spania. În ceea ce privește implementarea, proiectul a fost realizat cu resurse şi materiale locale, dar şi din alte țări din UE, de catre echipe specializate de constructori din România, Polonia, Slovenia şi Germania.

Renovarea şi modernizarea etajelor 7 şi 8 a însemnat o investiție de aproximativ 3 milioane euro și marchează lansarea unei noi experiențe ambientale în cadrul JW Marriott.

Despre JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Cu 402 camere, 12 săli de conferință (cu o suprafață totală de aprox 2000 mp) și şase restaurante şi lounge-uri, hotelul JW Marriott este unul dintre cele mai generoase, luxoase și versatile hoteluri din București. Deschis în 2000, bucurându-se de o poziționare privilegiată, în imediata apropiere a Palatului Parlamentului, câștigător consecvent a numeroase premii de excelență internaționale și locale, JW Marriott Bucharest Grand Hotel se bucură a fi o destinație preferată pentru personalități din Europa, precum și pentru demnitari internaționali.