Complexul hotelier Radisson din București are un nou director general

Complexul hotelier Radisson din București are un nou director general
person Horeca
access_time_filled

Sonja Dive DahlRadisson Hotel Group, unul dintre cele mai mari grupuri de hoteluri din lume, cu opt branduri distincte si mai mult de 1.400 de hoteluri,  o anunță pe Sonja Dive-Dahl în funcția de Director General al Radisson Blu Hotel Bucharest (487 de camere) și Park Inn by Radisson Bucharest & Residence (210 camere).

Sonja Dive-Dahl se alătură echipei de la București, din Malmö, Suedia, unde recent a ocupat funcția de Director General al Radisson Blu Hotel, Malmö, dar și de Director Regional pentru Danemarca și Islanda.

Ea și-a început cariera în cadrul grupului încă din anul 1988, ocupând pozitii în cadrul Radisson Hotel Group în Suedia, Bulgaria, Polonia, Slovacia, precum și proprietăți de referință precum Radisson Blu Bosphorus Hotel Istanbul, unde a avut funcția de District Manager pentru Turcia, fiind responsabilă de opt hoteluri și deschiderea a altor patru.

Yilmaz Yildirimlar, Senior Vice President pentru Europa Centrala și de Sud din cadrul Radisson Hotel Group, a declarat: „Apreciem stilul de conducere puternic și implicat al Sonjei; cu cei peste 30 de ani de experiență, ea este un adevărat specialist în industria hotelieră. Cu expertiza pe care o deține, ea va fi responsabilă pentru oaspeții noștri și va oferi tot ceea ce este mai bun din serviciile noastre Yes I Can!SM, construind călătoria noastră de success în București”.

Sonja Dive-Dahl, Director General Radisson Blu Hotel, Bucharest si Park Inn by Radisson Bucharest Hotel & Residence a declarat, la rândul său: „Fiecare hotel are o ofertă distinctă și atractivă atât pentru segmentul de persoane care călătoresc în interes de afaceri cât și pentru cei care vin în vacanță. Astept cu nerăbdare să lucrez cu echipa mea pasionată și să primesc oaspeții noștri din întreaga lume”.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302