Corina Velcu-Dimancea a fost numită director de vânzări și marketing al Courtyard by Marriott

directormarketingcourtyardCorina Velcu-Dimancea a fost numită director de vânzări și marketing al Courtyard, primul hotel din această divizie a brand-ului Marriott care va fi deschis în vara acestui an, în București, pe Bulevardul Dimitrie Pompeiu, nr. 2A.

Corina Velcu-Dimancea este licențiată în Economia Turismului, are o experiență de 10 ani în vânzări și de 7 ani în industria hotelieră.  

Numirea Corinei Velcu-Dimancea face parte din strategia noastră de a poziționa Courtyard by Marriott drept un punct de referință pe piața hotelurilor din București. Corina vine cu o experiență bogată în vânzări și relații publice, care ne va ajuta să ne îndeplinim acest obiectiv. O echipă de oameni cu atitudine și abilități excepționale de organizatori este esențială pentru a ne ridica la înălțimea așteptărilor clienților noștri”, a declarat Adrian Adam, director general al Courtyard by Marriott Bucharest.

Noul hotel va avea 9 săli de conferință, cu un total de 495 mp, dotate cu echipament de ultimă generație, perfecte pentru a găzdui evenimente corporate. Cea mai mare dintre săli are o capacitate de 220 de persoane, în format teatru, sau 160 de persoane, în format banchet, în timp ce toate sălile de conferință pot găzdui, în același timp, până la 440 de delegați. 

Prioritatea noastră va fi să oferim servicii de organizare de excepție, care să ne poziționeze drept prima opțiune pentru clienții business și corporate. Vrem să devenim un punct de reper pe piața hotelurilor de 4 stele din Capitală, un hotel care asigură servicii extraordinare pentru clienți business”, a declarat Corina Velcu-Dimancea.

Primul hotel Courtyard by Marriott din Romania se va deschide într-o clădire nou construită, de 13 etaje, va avea 259 de camere, un magazin deschis non-stop, o sală de fitness și parcare proprie. Hotelul va avea, de asemenea, un restaurant, Solt Dining, care aduce un concept nou în România, inspirat de bucătăria țărilor nordice, cu un meniu ”premium casual”, ce pune accent pe ingrediente naturale, locale și de sezon. 

lobbycourtyardmarriott

Courtyard by Marriott este cel de-al doilea hotel care va fi deschis în București de către compania lituaniană Apex Alliance Hotel Management în București, după Hilton Garden Inn Bucharest Old Town.

Tot în 2019, Apex Alliance Hotel Management va deschide primul hotel din incinta Aeroportului Henri Coandă, Hilton Garden Inn Bucharest Airport, dar și primul hotel Moxy by Marriot din București.  În 2020, compania va adăuga în portofoliu și un hotel Autograph by Marriott, care va fi deschis în centrul Capitalei.