Hotel Sheraton a lansat în premieră pe piața din România sistemul Mobile Key

Hotelul Sheraton din București, parte din cel mai mare grup hotelier la nivel global, Marriott International, a lansat în premieră pe piața din România sistemul de ultimă generatie Mobile Key, o cheie virtuală ce ajută oaspetele să deschidă ușa camerei cu ajutorul telefonului.

Clientul intră în aplicație, își rezervă camera, iar în momentul în care primește numărul camerei, primește și cardul virtual pe telefon, pe care îl va folosi la deschiderea ușii, fără a mai fi necesar check-in-ul la recepția hotelului, oaspetele putând merge direct în cameră.

Mobile Key este disponibil clienților prin aplicația Marriott Bonvoy App, creată exclusiv pentru membrii Marriott Bonvoy - programul de travel cu beneficii unice al lanțului Marriott International. Aplicația permite oaspeților să își facă check-in-ul înainte de sosirea în hotel, să fie anunțați în momentul în care camera este gata, să își aleagă serviciile și facilitățile de care doresc să beneficieze, să comunice cu hotelul prin intermediul aplicației de mobile chat și să acceseze Mobile Key.

sheratonmobilekey

Implementarea sistemului Mobile Key a fost o frumoasă provocare pentru noi, iar procesul s-a încheiat cu succes, în termenul estimat inițial, încă de anul trecut. Este o premieră pe piața hotelieră din România și sunt mândru de echipa mea pentru că a reușit acest pionierat. Marriott Internațional intenționează ca până în 2021 toate hotelurile parte din grup să dispună de acest sistem, iar Sheraton Bucharest este primul din România care l-a implementat.

Adaptarea la progresul tehnologic este unul dintre obiectivele principale ale grupului nostru, pentru a oferi oaspeților noștri servicii la cele mai înalte standarde. Mobile Key este un sistem inovator, ce aduce un plus de confort, făcând procesul de check-in/check-out mult mai simplu și rapid. Satisfacția oaspeților va fi mereu motivația noastră principală, iar eforturile echipei vor fi orientate în continuare pe îmbunătățirea experienței acestora, depășindu-le așteptările”, a declarat Daniel Ben-Yehuda, General Manager Sheraton Bucharest Hotel.

mobilekeyhoteluri

Prin intermediul aplicației, oaspeților li se atribuie o cameră disponibilă sau pot opta pentru o anumită cameră, în funcție de preferințe și disponibilitate. Pentru o interacțiune mai ușoară între clientul hotelului și recepție, aplicația Marriott Bonvoy App oferă și opțiunea de check-out, urmată de primirea facturii pe adresa de e-mail.

Pentru implementarea acestei facilități, Sheraton Bucharest Hotel a instalat închizătorile RFID Signature, ce permit folosirea acestei chei virtuale. Pentru o experiență completă, oaspeții pot folosi Mobile Key și pentru accesul în alte zone din hotel, precum lifturi, sala de fitness, piscină, Sheraton Club.