Lanțul hotelier Titanium a preluat în chirie și management fostul hotel Blaxy de pe litoral

Lanțul hotelier Titanium a preluat în chirie și management fostul hotel Blaxy de pe litoral
person Horeca
access_time_filled

Lanțul hotelier Titanium, care deține brandul Atrium, a preluat, recent, în chirie și management fostul hotel Blaxy de pe litoral. La doar 3 ani de la înființare, lanțul hotelier operează în administrare și management trei hoteluri sub brandul Atrium: Atrium Bucharest City Center, Atrium Mountain View Predeal și Atrium Hotel by the Blaxy din Olimp.

Denumit în trecut Blaxy și aflat începând cu vara acestui an sub o nouă conducere, Atrium Hotel by the Blaxy a îmbrățișat conceptul de family-club, adresându-se, prin serviciile all inclusive și ultra all inclusive, familiilor cu copii, dar și persoanelor care doresc să își petreacă vacanța într-un loc liniștit, departe de agitația specifică stațiunilor litorale.

Complexul Atrium Hotel by the Blaxy se află în plin proces de renovare și va fi deschis, în acest an, sub noul concept, pe 1 iunie.

Atrium by the Blaxy 8

Atrium Hotel by the Blaxy este clasificat la 4 stele, are 350 de camere și este construit în apropiere de stațiunea Olimp, la 400 de metri de plajă. Este un complex nou, desfășurat pe o suprafață mare de teren (circa 72.000 mp), care oferă oaspeților săi servicii de tip all inclusive și numeroase facilități menite să asigure petrecerea unor vacanțe complete și relaxante. Astfel, pe lângă spațiile generoase de cazare, Atrium Hotel by the Blaxy pune la dispoziția turiștilor plajă privată (9.000 mp), 3 piscine pentru adulți, piscină pentru copii, locuri de joacă, restaurante și terase, spații verzi, pădure și locuri pentru relaxare.

Dorim să oferim un produs all inclusive adevărat, așa cum turiștii întâlnesc în alte destinații turistice dezvoltate, iar din acest an vom folosi la maxim potențialul imens al locației. Avem deja foarte multe rezervări pentru tot sezonul, atât din partea turiștilor români, cât și din alte țări precum Israel sau Polonia. Tarifele vor fi rezonabile, în funcție de perioadă și de sezonalitate, și vom ține cont de raportul calitate-preț„, subliniază Florin Ciobotaru, director general Atrium Hotels by Titanium Hotels.

Atrium by the Blaxy 2

Despre Titanium Hotels

Titanium Hotels reprezintă un lanț hotelier nou și dinamic, inaugurat, în România, în anul 2016. La ora actuală operează în administrare și management trei hoteluri sub brandul Atrium: Atrium Bucharest City Center, Atrium Mountain View Predeal și Atrium Hotel by the Blaxy din Olimp.

Titanium Hotels are planuri de extindere în principalele zone turistice ale României, sub brandurile Atrium și Titanium.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302