Accor l-a numit pe Christophe Chamboncel Accor Regional Leader pentru România și Europa de Sud-Est

ChristopheChamboncelAccorAccor anunță numirea lui Christophe Chamboncel ca Accor Regional Leader pentru România și Europa de Sud-Est, poziție din care va oferi sprijin operațional hotelurilor Accor din regiune.

Christophe s-a alăturat echipei Accor în 2002 și și-a dezvoltat cariera în domeniul hotelier împreună cu Accor în Franța, la Paris, în Africa și în Europa de Est - inclusiv în România și Polonia. Recent, el a fost responsabil pentru lansarea unui proiect digital cheie al Accor în întreaga regiune.

“Misiunea lui Christophe în România și SEE va fi aceea de a conduce excelența hotelurilor în domeniile cheie precum serviciile, angajamentul, veniturile, profitabilitatea și managementul relațiilor cu partenerii Accor și al așteptărilor proprietarilor de hoteluri”, spun reprezentanții Accor.

Cu un portofoliu excepțional de mărci ce variază de la lux până la segmentul economy, Accor oferă „savoir-faire” în domeniul ospitalității de peste 50 de ani. În România, funcționează 11 hoteluri sub mărcile Accor: Pullman, Novotel, Mercure, ibis și ibis Styles, iar planurile de dezvoltare ale grupului pe plan local cuprind încă 10 hoteluri, care vor aduce 1450 de camere noi pe piață până în 2022.

Lista proiectelor de hoteluri și aparthoteluri ale Accor & Orbis în dezvoltare o găsiți AICI.