Accor aduce brandul Pullman în Bulgaria

  • Pullman Okol Golf Resort & Spa se va deschide în 2020.

Orbis - filiala Accor din Europa de Est, a semnat un acord de management pentru Pullman Okol Golf Resort & Spa situat la doar 30 km sud-est de Sofia, capitala Bulgariei. Înconjurat de peisaje naturale frumoase, în inima Parcului Lacului Okol, Pullman Okol Golf Resort & Spa se va deschide în 2020.

Noul hotel de 5 stele va oferi 149 de camere și 40 de reședințe private marca Pullman Living, precum și o zonă spa de 4.900 mp, cu piscină interioară și exterioară situată pe acoperiș. Locuitorii caselor de vacanță marca Pullman Living se vor bucura de toate facilitățile extinse din Okol Lake Park, inclusiv facilitățile hotelului, vor avea acces la o gamă largă de servicii de ospitalitate și rezidențiale, inclusiv concierge, restaurant în zona rezidențială și transport privat și vor beneficia de programul de închiriere operat de Pullman care le permite să genereze venituri din închiriere atunci când nu își folosesc proprietatea.

pullmanokol2020

Pullman Okol Golf Resort & Spa va avea, de asemenea, o zonă atractivă de 1.900 mp MICE (Meetings Incentive Conference and Events), cu o capacitate maximă de 500 de persoane, și va oferi, pe o suprafață de 550 mp, două concepte F&B de talie mondială, inspirate din bucătăria locală. În plus, jucători de golf de toate nivelurile se vor putea bucura de un teren de golf unic de 7000 de yarzi.

Acest proiect este absolut remarcabil - nu doar din cauza locației unice, a frumuseții naturii care înconjoară acest loc, ci și pentru că am dorit să redăm comunității locale investiția meritată. Aveam nevoie de un brand de resort puternic, precum Pullman, pentru a combina designul contemporan, arhitectura cu natura și momentele memorabile.”, explică Valentin Kanazirev, investitorul și vizionarul Okol Lake Park.

Bulgaria - la fel ca întreaga regiune a Europei de Sud-Est, oferă destinații complet noi atât pentru călătorii de afaceri, cât și pentru turism. Proiectul de investiții Okol Lake Park este impresionant, foarte promițător - datorită locației sale apropiate de Aeroportul Internațional Sofia și merită cel mai rafinat brand premium, recunoscut la nivel mondial. Suntem cu adevărat mândri că Accor a fost aleas pentru a gestiona acest proiect excepțional de resort. ”- explică Frank Reul, Head of Development al Accor în Europa de Est.

pullmanokol

Accor operează în prezent peste 4.800 de hoteluri în întreaga lume - inclusiv aproape 3.000 de hoteluri în Europa. Cu 1.150 de hoteluri în dezvoltare, strategia Accor este de a accelera expansiunea rețelei hoteliere, atât prin creștere organică, cât și prin achiziții.

Grupul operează deja 2 hoteluri în Bulgaria - ibis Sofia și Novotel Sofia - și urmează să deschidă primul hotel boutique de lux din Bulgaria - MGallery din Plovdiv, în martie 2020.