Hotelcon lansează un sistem național de rezervări pentru hotelurile din România

Hotelcon lansează un sistem național de rezervări pentru hotelurile din România
person Horeca
access_time_filled

Hotelcon, unul dintre angrosiștii importanți ai turismului global, susține industria hotelieră locală, în perioada post COVID, prin implementarea gratuită a unui sistem național de rezervări, new.hotelcon.travel, în parteneriat cu OLYMPIA VIAGGI.

Sistemul se adresează doar structurilor de cazare din România, de orice dimensiune, fie acestea hoteluri, hosteluri, vile, pensiuni sau apartamente în regim hotelier. Nu există un număr minim de camere care pot fi integrate în acest sistem.

sistemreezervarihoteluriromania

Hotelcon oferă, la ora actuală, serviciile de marketing structurilor de cazare fără costuri. Există două tipuri de integrări: dinamică (cu channel manager) și statică (pentru structurile de cazare mici).

Poate că agențiile de turism sunt refractare uneori să lucreze cu anumite locații. Acest sistem reprezintă un liant care va facilita accesul la produsele hoteliere. Toate unitățile integrate în sistemul nostru sunt acreditate și oferim suport în limba română (poze urcate în sistem, poze reale, plăți cu cardul sau transferuri bancare cu plata garantată)”, precizează Gabriela Florea, manager Hotelcon.

Noul sistem se adresează în primul rând agențiilor de turism dar indirect și turiștilor, care vor fi mult mai mulțumiți de ofertele și opțiunile hoteliere. new.hotelcon.travel are deschidere internațională, întrucât prin integrarea cu Hotelcon structurile de cazare vor fi incluse automat în încă 3 sisteme de rezervări la nivel european. Acest sistem va beneficia, prin rețeaua globală Hotelcon, de o distribuție în mai multe sisteme de rezervări din toată lumea și din România.

Hotelierii vor beneficia de promovare gratuită în cadrul webinariilor HOTELCON organizate pentru agențiile de turism, unde vor putea avea speakeri care își vor prezenta locațiile și, cu această ocazie, vor putea comunica mult mai bine cu agențiile de turism.

HOTELCON va organiza în primul rând, pe 25 iunie, o conferință la nivel național unde va invita hotelurile care doresc să aibă acces la acest sistem să participe și să afle detaliile cu privire la integrare, procesul durând maxim 7 zile. Se va organiza apoi câte un webinar pe săptămână începând cu 1 iulie, unde HOTELCON va invita hotelierii să-și prezinte locațiile în calitate de speakeri. Agențiile de turism vor avea astfel acces la locațiile lor și la facilitățile pe care le oferă.

Interesul hotelierilor este crescut în această perioadă mai ales că oferim distribuție și integrare gratuită, marketing în sistem și acces la peste 800 de agenții active din România ce le pot genera rezervări prin intermediul HOTELCON. Mai mult decât atât, este foarte importantă comunicarea hotelierilor cu privire la măsurile luate post COVID și la buna desfășurare a cazărilor în perioada următoare. Faptul că suntem un sistem cu tradiție în România ne recomandă și ca buni platnici, ca un partener de încredere, ceea ce hotelierii au nevoie astfel încât să se asigure că rezervările lor sunt achitate la timp”, subliniază Gabriela Florea.

Consultanții HOTELCON sunt de părere că hotelurile din România au nevoie de o viziune mai amplă asupra desfășurării turismului, implicit să se automatizeze mai mult și să își lărgească aria de distribuție, astfel încât agențiile din întreaga țară să aibă acces la produsul lor într-un mod cât mai simplu și mai transparent. Acest lucru este oferit acum de sistemul de rezervări HOTELCON în parteneriat cu OLYMPIA VIAGGI.

HOTELCON dorește să susțină industria hotelieră și să se implice activ în promovarea spațiilor de cazare din România indiferent de dimensiunea lor. Turiștii iubesc România și vor fi cu atât mai fascinați de locațiile incluse în sistemul HOTELCON, cu cât vor avea acces mai rapid la produsul lor prin intermediul agențiilor partenere HOTELCON”, se arată într-un comunicat.

Articole Recomandate

Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302