HOSPITALITY

HoReCa în România – Pro&Contra

HoReCa în România – Pro&Contra

person Radu Tănase, antreprenor, director executiv HORA
access_time_filled

România este o ţară unde până acum 34 de ani domeniul ospitalităţii era unul firav, fără prea multe opţiuni, fără prea multe pretenţii sau, acolo unde acestea…

Citeste mai mult
Imperativul digitalizării industriei ospitalității

Imperativul digitalizării industriei ospitalității

person Raluca Epureanu, Management Consultant, Customer Experience
access_time_filled

În ultimii aproximativ zece ani, tehnologia a avansat semnificativ atât în întreprinderi, cât și în industrii. Ospitalitatea a fost, de asemenea, martoră la o revoluție digitală și…

Citeste mai mult
Să vorbim despre restaurantele italiene…

Să vorbim despre restaurantele italiene…

person Antonio Passarelli, vicepreședinte ABR
access_time_filled

Autenticitatea este oferită în primul rând de bucătar, care nu este suficient să fie italian, ci tebuie să fie un bucătar care a înțeles esența bucătăriei italiene,…

Citeste mai mult
1 2 3 106
Despre HORECA

Horeca.ro aduce zilnic în actualitate cele mai importante informaţii din industria ospitalităţii româneşti şi cea internaţională.

© 2015-2022 Horeca Romania. Toate drepturile rezervate.
ISSN 2286-1211 » ISSN-L 2247-8302