Selgros modernizeaza magazinele din Brasov si Constanta

Selgros modernizează magazinele din Braşov şi Constanţa

Proiectul de modernizare a tuturor magazinelor Selgros din România continuă şi în anul 2011 cu magazinele din Braşov şi Constanţa. Lucrările sunt în plină desfăşurare, urmând ca în data de 23 martie 2011, ambele magazine să-şi întâmpine clienţii cu noua înfăţişare. Clienţii Selgros trebuie să se obişnuiască cu faptul că o parte din marfă este mutată faţă de vechea aranjare a magazinului.

SEL_0175 mod

La baza proiectului de modernizare stă ideea de a optimiza sortimentul, de a aranja articolele în funcţie de traseele de cumpărare în magazine şi de a uşura orientarea în magazine. Astfel, noul layout al magazinelor Selgros vine în întâmpinarea obiceiurilor şi dorinţelor clienţilor. În cadrul reamenajării se acordă spaţii mai mari unor categorii de marfă importante pentru clienţi, categorii cu un volum mare de vânzări: băuturi, dulciuri, alimente de bază şi detergenţi. Se creează de asemenea spaţii mai mari pentru categorii de viitor, cum ar fi articolele Bio şi de „lifestyle”, iar gastronomii beneficiază şi de raioane specializate de sortiment Non-Food. Zonele de intrare în magazine sunt mai deschise şi mai prietenoase, oferind şi o mică zonă de relaxare.

SEL_0208 mod

În anii 2009 şi 2010 au fost modernizate magazinele din Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timişoara şi Bucureşti-Berceni. Finalizarea proiectului este prevăzută pentru sfârşitul anului 2013, când toate magazinele Selgros existente în România vor fi remodelate.

În cadrul modernizării magazinului Constanţa se deschide şi Pescăria Selgros, un raion specializat de peşte proaspăt. Sortimentul Pescăriei cuprinde peşte viu, peşte proaspăt de acvacultură şi de Dunăre, peşte proaspăt oceanic, fructe de mare şi peşte afumat la vrac. Servicii complete de curăţare, eviscerare şi filetare se oferă gratuit clienţilor Selgros. Pescăria are o suprafaţă totală de aproximativ 200 de metri pătraţi şi este construită ca o mică unitate de tranşare, cu respectarea fluxurilor de marfă, cu vestiare filtru pentru angajaţi, cu spaţii special destinate eviscerării şi filetării, un spaţiu pentru recepţie marfă şi depozite. Spaţiul de vânzare cu aer condiţionat este dotat cu patru acvarii, apa fiind în permanenţă filtrată şi răcită. Pescăria are de asemenea o vitrină de expunere modernă pe care peştele se păstrează mereu în condiţii optime. Sistemul HACCP este respectat cu stricteţe, compania Selgros garantând faptul că oferă produse alimentare sigure şi de înaltă calitate. Astfel de pescării există deja la Selgros Braşov, Bucureşti-Băneasa şi -Berceni.

selgros interior resize

Compania Selgros Cash & Carry aniversează anul acesta 10 ani pe piaţa românească, magazinul din Braşov fiind primul magazin care s-a deschis pe 29 mai 2001.