Campania “Câştigă noul Opel Movano pentru firma ta!” s-a încheiat

Campania “Câştigă noul Opel Movano pentru firma ta!” s-a încheiat

Concursul „Câştigă Noul Opel Movano pentru firma ta”, organizat de Opel România, s-a încheiat în data de 19 martie. În urma tragerii la sorţi care va avea loc pe 28 martie va fi desemnat câştigătorul noului Opel Movano.

Opel-Movano-26193_1264669072040

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor se va efectua electronic în prezenţa unei comisii formate din reprezentanţi ai organizatorului (Opel România) şi agenţiei (Engage Advertising) şi va fi asistată de un notar public. La tragerea la sorţi participă toate firmele înscrise în concurs şi care respectă regulementul campaniei. Se vor extrage 1 premiu şi 2 rezerve, se precizează în regulamentul campaniei „Câştigă Noul Opel Movano pentru firma ta”.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a apela la rezerve în ordinea tragerii la sorţi, în cazul în care câştigătorul extras a încălcat termenele şi condiţiile regulamentului campaniei, refuză premiul sau nu poate fi contactat pentru validarea câştigului în termen de 9 zile lucrătoare. Validarea câştigătorului va avea loc în perioada: 29 martie – 10 aprilie 2011, numai în zilele lucrătoare. Validarea rezervelor va avea loc în perioada: 11 - 30 aprilie 2011, numai în zilele lucrătoare.

Câştigătorul va fi făcut public de către Organizator pe pagina de internet http://oferte.opel.ro/movano şi pe opel.ro după data de 30 aprilie 2011.