Cel mai mare parc de distracţii din S-E Europei, la Bucureşti

Cel mai mare parc de distracţii din S-E Europei, la Bucureşti

Din luna iulie a acestui an, Bucureştiul va deţine cel mai mare parc de distractii din Europa de Sud-Est. Prima etapă a hiperparcului Divertiland, La Plajă Aqua Park, va fi inaugurată în această vară şi va aduce multe atracţii inexistente până acum în România.

parcdistractiibucuresti1_b

Cel mai mare centru de distracţii din România, Divertiland Multi Entertainment Park, situat la 13 km de Capitală, în zona comercială Militari, va fi construit în patru faze.

În prima fază, la 1 iulie 2011 va fi inaugurat parcul acvatic în aer liber, La Plajă, care va include peste 20 de tobogane, special pregătite pentru amatorii de senzaţii tari. Fie că vor să practice Boomerango, Multi - Lane Slide, Free Fall Slide, Super Bowl sau Speed Slide, bucureştenii pot găsi toate aceste activităţi în noul parc de distracţii. Dezvoltatorii, un grup de investitori greci,  cred că şi Rain Fortress, Piscina cu Valuri - care produce, la fiecare 30 de secunde, valuri cu o viteză mare, Râul Leneş, unde saltelele vor fi purtate încet de ape, pe o distanţă de 1 km, vor fi pe placul tuturor.

parcdistractiibucuresti_b

Parcul La Plajă, care se desfăşoară pe o suprafaţă de peste 70.000 de mp, incluzând locurile de parcare, are o capacitate maximă de 7.000 de vizitatori zilnic. În complexul de distracţii Divertiland vor fi şi cabane private, o zonă de 3.000 mp de plajă cu nisip, restaurante, spaţii comerciale, snack baruri şi o zonă pentru petreceri.

Pentru a facilita accesul bucureştenilor la hiperparcul de distracţii, dezvoltatorii intenţionează să introducă o linie de cale ferată de la Gara de Nord la Divertiland, dar şi să solicite  prelungirea unor linii de autobuze RATB, care să-i aducă pe vizitatori cât mai aproape de parc.