Evenimentul anual Opel 24h

Vineri, 15 aprilie, şi sâmbătă, 16 aprilie, în cadrul acţiunii Opel 24h începând cu ora 9 dimineaţa şi până la ora 21, distribuitorii Opel sunt pregătiţi să întâmpine la showroom clienţii interesaţi de oferta unică din 2011.

opel-logo

Consilierii de vânzări vor prezenta clienţilor cele mai bune oferte pentru un pachet complex: automobil Opel, garanţie extinsă, mobilitate extinsă, CASCO special, soluţii financiare complete. La această acţiune participă toti dealerii Opel din ţară având un program extins. Timp de 2 zile, Opel oferă condiţii unice la automobile, servicii post-vânzare, accesorii şi finanţare, toate ofertele fiind valabile în limita stocului disponibil. Toate maşinile din gama Opel, inclusiv modelele comerciale, sunt incluse în campania celor mai bune oferte din an, Opel 24h, disponibilă doar 24 de ore şi numai în showroom-urile Opel.

Union_Motors1

În ambele zile, maşini de drive-test stau la dispoziţia clienţilor pentru a-i convinge de ce campania Opel 24h este o ofertă pe care nu trebuie să o piardă:

  • 40% reducere la accesorii
  • 23% reducere la garanţia extinsă
  • 25% reducere pentru asigurarea CASCO
  • Ofertă financiară “Cetelem 24h”: 4 luni de graţie la plată şi rata fixă în lei

opel_corsa_facelift_2011_3

Noul Opel Corsa completează fiabila gamă Opel

Mult-premiatele modele Opel sunt apreciate pentru designul şi calităţile lor, dar şi pentru fiabilitatea dovedită. Marca a venit deja cu noutăţi în acest an: noul Opel Corsa, recent lansat la showroom-uri şi noul Antara, plecat chiar în această săptămână să descopere cele mai frumoase peisaje din România.

Organizaţia germană independentă DEKKRA a evaluat 230 de modele auto în 15 milioane de acţiuni de service şi, ca urmare a  numărului de defecte înregistrate, Opel Insignia a fost desemnat cel mai bun model, având o rată de defect de 96,1%. Mai important este însă că la ediţia anterioară a raportului acelaşi titlu a fost atribuit tot unui model Opel, best sellerul Corsa, dovedind că rezultatele nu sunt întâmplătoare.