Întrebări frecvente legate de sanipompele SFA

Societatea SFA care a revoluţionat piaţa de obiecte sanitare dezvoltând un produs inovator, „dispozitivul de tocat”, ce face posibilă montarea toaletelor sau chiar amenajarea unor băi întregi în orice spaţiu dintr-o clădire, fără a implica lucrări majore, răspunde la câteva întrebări legate de produsele sale.

SFA2

  1. Ce este o sanipompă?

Sanipompa este un sistem de tocare şi pompare a apelor uzate. Sistemul de tocare utilizează un cuţit rotativ pentru a măcina conţinutul care, o dată amestecat cu apa provenită de la rezervorul de toaletă, este pompat către evacuare, prin tuburi de diametre mici (22-32 mm).

  1. Unde pot fi utilizate sanipompele?

La instalarea de toalete suplimentare amenajate în case, apartamente, birouri, uzine, restaurante. Sunt perfecte pentru persoanele în vârstă sau persoanele cu mobilitate redusă. Utilizând sanipompele, pot fi create noi săli de baie la subsoluri, mansarde, case de vacanţă, hoteluri, pensiuni, de fapt, peste tot unde sunt necesare şi dorite instalaţii sanitare. Sanipompele SFA reprezintă o soluţie economică şi viabilă acolo unde este imposibil de a instala sisteme de evacuare prin gravitaţie.

  1. Trebuie spart planşeul pentru a instala sanipompele SFA?

Nu, sanipompele se instalează cu uşurinţă deasupra planşeului deja construit, ceea ce elimină în totalitate necesitatea de a sparge podeaua, gresia etc.

SFA3

  1. Garanţia de 2 ani poate fi anulată?

Da, odată ce se găsesc corpuri străine în tocător care pot bloca rotirea cuţitului. De asemenea, garanţia poate fi anulată şi dacă se varsă în vasul de toaletă antigel, solvenţi, vopsea etc. sau se încearcă deschiderea motorului aparatului.

  1. Care este durata de viaţă a sanipompelor?

Produsele SFA Franţa sunt testate în laboratoare pe durata a 50.000 cicluri, adică se simulează acţionarea butonului de tragere a apei la toaletă de 10 ori / zi = 3.650 cicluri / an = durata de viaţă de 13,69 ani. Cum este vorba de o încercare standard, s-au oprit testele după 50.000 cicluri; în consecinţă, produsele SFA pot funcţiona mult mai mult.

  1. Sistemul are nevoie de întreţinere?

Nu, motorul sanipompei este închis etanş pe viaţă. Se recomandă însă utilizarea din când în când a detartrantului în funcţie de duritatea apei din zona geografică în care este localizată clădirea.