Începe „Hotel Tourism&Leisure Investment Forum” 2011

Cel mai important eveniment dedicat industriei ospitalităţii şi turismului din România, Hotel Tourism & Leisure Investment Forum îşi deschide porţile pe 3 mai la hotelul Marriott din Bucureşti.

ospitalitate2011

Pe parcursul a două zile de conferinţe şi seminarii evenimentul îşi propune să ofere o analiză extinsă asupra efectelor majore de evoluţie a industriei ospitalităţii şi turismului din ultimul an, precum şi identificarea soluţiilor de promovare a proiectelor şi a factorilor de performanţă din industrie.

Evenimentul se adresează liderilor, influenţatorilor şi profesioniştilor din principalele segmente ale industriei hoteliere şi ospitalităţii precum: manageri şi executivi din industria hotelieră şi de turism, investitori, reprezentanţi ai agenţiilor de turism şi touroperatori, arhitecţi şi designeri din industria hotelieră şi de turism, oficiali ai Guvernului şi reprezentanţii ai instituţiilor de resort, reprezentanţi ai instituţiilor financiare, ş.a.

hospitalityromania

Pentru prima oară în organizarea evenimentului Hotel Tourism&Leisure Investment Forum, ediţia din acest an va găzdui pe 3 mai Gala Premiilor de Excelenţă, un eveniment în care vor fi premiate cele mai eficiente şi inovative proiecte şi concepte din industria ospitalităţii şi turismului din România.

Prima zi a evenimentului, desfăşurată pe 3 mai, va găzdui o conferinţă de o zi care va oferi participanţilor o imagine la zi asupra integrării tacticilor de investiţii şi convertirea acestora în indici de profitabilitate. Printre subiectele conferinţei menţionăm “Provocări şi oportunităţi pentru mediul investiţional în industria ospitalităţii şi turismului din România”, “AND-ul brandurilor hoteliere”, “Despre hoteluri, turism, activităţi recreative şi călătorii” şi “Investiţii, costuri şi implementare”.

A doua zi a evenimentului, desfăşurată pe parcursul zilei de 4 mai, este dedicată seminariilor şi studiilor practice oferite de specialişti ai companiilor de top din industrie. În cadrul workshopurilor şi seminariilor tehnice, specialişti, experţi şi practicieni din diversele segmente ale industriei hoteliere şi ospitalităţii vor oferi exemple practice şi studii de caz celor prezenţi.

De ce să participaţi la Hotel Tourism&Leisure Investment Forum? Iată ce ne spun organizatorii.

• Întâlneşte-i pe cei mai buni practicieni şi experţi din industria turismului şi hotelieră

•  Aprofundează cele mai bune practici utilizate de hotelurile de top prezentate pe piaţa din România

•  Află cum poţi integra cele mai bune strategii de management al veniturilor pentru maximizarea performanţei şi creşterii profitabilităţii în urma investiţei

•  Informează-te cu privire la cele mai recente date, statistici şi cifre din industria turismului şi hotelieră

•   Identifică cele mai potrivite strategii de marketing care pot interveni decisiv asupra creşterii notorietăţii unui brand hotelier.

De asemenea, unul din principalele scopuri ale evenimentului este cultivarea şi consolidarea relaţiei între principalii jucători de pe piaţă, crearea de new business şi identificarea partenerilor de investiţii.

Ediţia precedentă a evenimentului Hotel Investment Forum a reunit peste 180 de specialişti în domeniu, reprezentanţi din partea autorităţilor locale şi manageri ai celor mai mari branduri hoteliere internaţionale prezente pe piaţa românească.